طرز تهیه املت اسفناج با قارچ
املت اسفناج یک صبحانه خوشمزه و مقوی است. دستور پخت آن را در این مطلب بخوانید.
دوات آنلاین -یکی از بهترین و هیجان انگیزترین انواع صبحانه ای که می توانید برای خود یا مهمان تان تدارک ببینید انواع املت است. در این میان املت اسفناج هم خیلی خوشمزه است و هم پر از خاصیت و وقتی آن را با قارچ درست کنید که دیگر هیچ جای حرفی باقی نمی ماند. طرز تهیه و دستور پخت این غذا را در ادامه به قنل از خراسان بخوانید:
مواد لازم برای املت اسفناج
اسفناج - ۲ پیمانه
قارچ - ۵ عدد
تخم مرغ - ۴ عدد
کره – یک قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر پیاز - به مقدار لازم
دستور پخت املت اسفناج
1- ابتدا ساقههای اسفناج را جدا کنید و برگهای آن را داخل ظرفی بریزید و بشویید.
بیشتر بخوانید: فوت و فن تهیه املت قهوه خانه ای در منزل
2- سپس آبکش کنید تا آب اضافی آن کشیده شود.
3- داخل تابه اسفناج را بدون روغن بریزید و کمی تفت دهید تا آب اضافی آن کشیده و کمی نرم و پخته شود.
4- سپس کره را به همراه کمی روغن به آن اضافه کنید.
5- در تابه دیگر همزمان قارچهای خرد شده را بریزید و با دمای بالا تفت دهید تا آب قارچها کشیده شود.
6- قارچهای تفت خورده را به مخلوط اسفناج اضافه کنید و هم بزنید.
7- تخممرغها را داخل کاسه بشکنید و با چنگال یا همزن دستی هم بزنید تا از لختگی خارج شود.
8- تخممرغها را به همراه ادویهها و نمک روی اسفناج و قارچ بریزید. صبر کنید تا تخممرغها خودشان را بگیرند. مانند کوکو آن را برگردانید تا طرف دیگر هم کمی برشته شود. در پایان با گوجه فرنگی و کمی برگ اسفناج و نان تازه سرو کنید.
نکات ریز
شما میتوانید در وسط املت مقداری پنیر پیتزا بریزید وآن را روی هم بیاورید تا املت اسفناج با پنیر داشته باشید.
پیشنهاد: غذا با اسفناج و قارچ چی درست کنیم
به دلخواه میتوانید لبههای املت را مانند کرپ روی هم بیاورید.
میتوانید یک گوجه فرنگی نگینی شده را به همراه اسفناج و قارچ تفت دهید تا املت اسفناج با گوجهفرنگی داشته باشید.
اگر طعم و مزه سیر را دوست دارید میتوانید به دلخواه چند عدد سیر رنده شده هم به املت اضافه کنید.
12jav.net