2024/11/21
۱۴۰۳ پنج شنبه ۱ آذر
پیشنهادات ما
طرز تهیه املت اسفناج با قارچ

طرز تهیه املت اسفناج با قارچ

املت اسفناج یک صبحانه خوشمزه و مقوی است. دستور پخت آن را در این مطلب بخوانید.

دوات آنلاین -یکی از بهترین و هیجان انگیزترین انواع صبحانه ای که می توانید برای خود یا مهمان تان تدارک ببینید انواع املت است. در این میان املت اسفناج هم خیلی خوشمزه است و هم پر از خاصیت و وقتی آن را با قارچ درست کنید که دیگر هیچ جای حرفی باقی نمی ماند. طرز تهیه و دستور پخت این غذا را در ادامه به قنل از خراسان بخوانید:

 

مواد لازم برای املت اسفناج

اسفناج - ۲ پیمانه

قارچ -  ۵ عدد

تخم‌ مرغ -  ۴ عدد

کره – یک قاشق غذاخوری

نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر پیاز -  به مقدار لازم

املت اسفناج و قارچ را چطور درست کنیم

دستور پخت املت اسفناج

1- ابتدا ساقه‌های اسفناج را جدا کنید و برگ‌های آن را داخل ظرفی بریزید  و بشویید.

 

بیشتر بخوانید: فوت و فن تهیه املت قهوه‌ خانه ‌ای در منزل

 

2- سپس آبکش کنید تا آب اضافی آن کشیده شود.

 

3- داخل تابه اسفناج را بدون روغن بریزید و کمی تفت دهید تا آب اضافی آن کشیده و کمی نرم و پخته شود.

 

4- سپس کره را به همراه کمی روغن به آن اضافه کنید.

 

5- در تابه دیگر همزمان قارچ‌های خرد شده را بریزید و با دمای بالا تفت دهید تا آب قارچ‌ها کشیده شود.

 

6- قارچ‌های تفت خورده را به مخلوط اسفناج اضافه کنید و هم بزنید.

 

7- تخم‌مرغ‌ها را داخل کاسه بشکنید و با چنگال یا همزن دستی هم بزنید تا از لختگی خارج شود.

 

8- تخم‌مرغ‌ها را به همراه ادویه‌ها و نمک روی اسفناج و قارچ بریزید. صبر کنید تا تخم‌مرغ‌ها خودشان را بگیرند. مانند کوکو آن را برگردانید تا طرف دیگر هم  کمی برشته شود. در پایان با گوجه  فرنگی و کمی برگ اسفناج و نان تازه سرو کنید.

 

نکات ریز

شما می‌توانید در وسط املت مقداری پنیر پیتزا بریزید وآن را روی هم بیاورید تا املت اسفناج با پنیر داشته باشید.

 

پیشنهاد: غذا با اسفناج و قارچ چی درست کنیم

 

به دلخواه می‌توانید لبه‌های املت را مانند کرپ روی هم بیاورید.‌

 

می‌توانید یک گوجه فرنگی نگینی شده را به همراه اسفناج و قارچ تفت دهید تا املت اسفناج با گوجه‌فرنگی داشته باشید.

 

اگر طعم و مزه سیر را دوست دارید می‌توانید به دلخواه چند عدد سیر رنده شده هم به املت اضافه کنید.

12jav.net

 

پیشنهادات ما
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.