2024/11/22
۱۴۰۳ جمعه ۲ آذر
پیشنهادات ما
طرز تهیه سالاد لبو با سیب زمینی و مرغ

طرز تهیه سالاد لبو با سیب زمینی و مرغ

با دستور تهیه این مطلب می توانید سالاد لبوی قالبی درست کنید که مجلسی است و برای پذیرایی از مهمانان بسیار مناسب است.

دوات آنلاین -سالاد لبو را به شیوه های مختلف می توان درست کرد. بعضی ترجیح می دهند در آن از سیب زمینی استفاده نکنند و برخی دوست دارند مرغ را از آن حذف کنند. بنابراین طرز تهیه این سالاد تا حد زیادی به سلیقه خود شما بستگی دارد اما نوع قالبی و مجلسی آن را می توانید با راهنمایی هایی که در ادامه به نقل از پارسینه آمده است درست کنید.

 

مواد لازم برای سالاد لبو

لبو ۲ عدد درشت

سیب‌زمینی ۲ عدد متوسط

هویج ۱-۲ عدد

نخودفرنگی ۱ پیمانه

ذرت ۱ پیمانه

خیارشور ۱ پیمانه خرد شده

مرغ ۲ تکه

سس مایونز به مقدار لازم

آب لیمو ترش به میزان لازم

نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

سالاد لبو را چطور با مرغ و سیب زمینی درست کنیم

دستور تهیه سالاد لبو

در مرحله اول لبو‌ها را خوب بشویید و سپس آن‌ها را به‌طور کامل بپزید. اگر دوست داشتید با مقداری شکر و یا آب لیمو آن‌ها را بپزید.

 

بیشتر بخوانید: سالاد مدیترانه ای را با چی و چطور درست می کنند

 

سپس سیب‌زمینی، هویج، نخود‌فرنگی، ذرت و مرغ‌ها را نیز با مقدار مناسبی از نمک و فلفل و زردچوبه بپزید.

 

برای تهیه مواد داخلی قالب‌ها، یک کاسه متوسط را بردارید.

 

سیب‌زمینی و هویج را به صورت نگینی خرد کنید و داخل کاسه بریزید.

 

نخودفرنگی و ذرت پخته شده را نیز به مواد بیفزایید.

 

در همین زمینه: طرز تهیه سالاد ذرت

 

در آخر مرغ را به تکه‌های کوچک خرد و یا ریش ریش کنید و داخل کاسه بریزید.

 

خیارشور‌ها را نیز خرد کنید و با سایر مواد مخلوط کنید.

 

در پایان مواد را خوب با سس مایونز آغشته کنید. البته از سالاد ماکارونی و ترکیبات دیگر هم مطابق با سلیقه و ذائقه خود، به عنوان مواد میانی می‌توانید استفاده کنید.

 

در مرحله بعد داخل قالب‌های مافین یا یک کاسه معمولی، کیسه فریزر یا سلفون بگذارید.

 

برای اینکه هنگام سرو به راحتی بتوانید از قالب خارج کنید، سپس لبو‌ها را به ورقه‌های نازک یا چیپسی برش بزنید و کف و دیواره‌های قالب را با لبو‌ها بپوشانید.

 

فیلم: روش های تزیین سالاد کاهو و فصل

 

در مرحله بعد داخل قالب‌ها یا کاسه را با موادی که در مرحله قبل آماده کردید پر کنید. کمی با قاشق آن‌ها را فشار دهید.

 

۳ تا ۴ ساعت مواد را داخل یخچال بگذارید تا خوب منسجم شوند.

 

در پایان با استفاده از کیسه فریزر یا سلفونی که در قالب‌ها گذاشته بودید، مواد را خارج کنید. سپس در ظرف پذیرایی خود قرار دهید.

 

12jav.net

 

پیشنهادات ما
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.