2024/03/29
۱۴۰۳ جمعه ۱۰ فروردين
خورش به چطور جا افتاده و خوشمزه تر می شود

خورش به چطور جا افتاده و خوشمزه تر می شود

خورش به را می توان با لپه یا آلو درست کرد. همچنین می توانید از قارچ و سویا نیز استفاده کنید.

دوات آنلاین -خورش به یکی از انواع خورش ‌های ایرانی است که به‌دلیل داشتن به تازه از عطر و بو و خواص درمانی زیادی همچون سم‌زدایی کبد، تقویت دستگاه گوارش، درمان و بهبود سرماخوردگی و... برخوردار است. به غیر از اینها این غذا یک خورشت فصلی است که تنها در زمان کوتاهی از سال که به تازه موجود است می‌توان آن را تهیه‌ کرد و از مزه و خواص آن نهایت بهره را برد. دستور پخت این خورش خوشمزه را به نقل از چاردیواری جام جم بخوانید تا یک خورش جا افتاده درست کنید.

 

مواد لازم برای خورش به

به بزرگ: ۲عدد

مرغ: ۲۵۰گرم

پیاز متوسط: یک عدد

رب گوجه ‌فرنگی: ۲قاشق غذاخوری

آبلیموترش تازه: ۲قاشق غذاخوری

شکر: ۲قاشق غذاخوری

روغن: به میزان لازم

نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

زعفران دم کرده: یک قاشق غذاخوری

 

بیشتر بخوانید: خورشت به و آلو؛ دستور پخت کامل

 

نکات ریز آشپزی

می‌توان به دلخواه به این خورشت لپه و آلو هم اضافه کرد. در این خورشت به‌جای گوشت می‌توان از قارچ یا سویا هم استفاده کرد که در این صورت یک خورشت گیاهی و رژیمی می‌شود.

فوت و فن های پختن خورش به جا افتاده را یاد بگیرید

طرز تهیه و دستور پخت خورش به

پیاز را پوست‌کنده و خردکرده و در قابلمه مناسبی ریخته و روی حرارت می‌گذاریم و با کمی روغن تفت‌داده و سرخ می‌کنیم.

 

تکه‌های مرغ را به اندازه دلخواه برش‌زده و بعد از شست‌وشو و رفتن آب اضافه‌اش آن را به پیازداغ اضافه‌ کرده و تفت می‌دهیم.

 

فیلم: چه کار کنیم که خورشت کرفس حسابی جا بیفتد

 

سپس کمی ادویه و زردچوبه را همراه ۲لیوان آب به مرغ اضافه ‌کرده و بعد از جوش‌آمدن حرارت را کم‌ کرده و در قابلمه را می‌گذاریم. در این فاصله پوست و دانه‌های به‌ها را گرفته و به اندازه دلخواه خرد کرده، شسته و کنار می‌گذاریم.

 

در قابلمه دیگری کمی روغن ریخته و روی حرارت می‌گذاریم و رب را ریخته و بعد از کمی تفت‌ دادن تکه‌های به‌ را اضافه‌کرده و خوب تفت می‌دهیم و وقتی از پخته‌شدن مرغ مطمئن شدیم به، شکر، نمک، فلفل، زعفران آب کرده و آبلیموترش را به آن اضافه کرده و کمی به‌آرامی هم زده و در قابلمه را گذاشته و حرارت را کم می‌کنیم تا آب خورشت کم ‌شده و جا بیفتد.

 

در نهایت این خورشت خوشمزه و خوش‌عطر را در ظرف مناسبی ریخته و با برنج یا به‌عنوان خوراک با نان و سبزی تازه سرو می‌کنیم.

12jav.net

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.