2024/04/20
۱۴۰۳ شنبه ۱ ارديبهشت
خورشت به و آلو ؛دستور پخت کامل و همه فوت و فن‌ها

خورشت به و آلو ؛دستور پخت کامل و همه فوت و فن‌ها

یکی از لذت‌های آشپزی به این است که به کارتان تنوع بدهید. پس بد نیست خورشت به و آلو را امتحان کنید.

دوات آنلاین-خورشت به از آن غذاهایی است که شاید همه دوست نداشته باشند اما اگر فوت و فن پخت آن را بلد باشید واقعا غذای خوشمزه و لذیذی است و باعث می شود از آشپزی خود احساس خوبی داشته باشید. دستور پخت خورشت به و آلو و فوت و فن‌های آن را به نقل از ایرنا بخوانید:

 

مواد لازم برای خورشت به و آلو

گوشت گوسفندی خرد شده ۴۰۰ گرم/ یا گوشت سینه مرغ خرد شده ۴۰۰ گرم

به بزرگ ۲ تا ۳  عدد

پیاز نگینی خرد شده ۱ عدد

آلو بخارا ۱۰ تا ۱۵ عدد

شکر ( در صورت تمایل)  ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری

روغن یا کره ۳۰ گرم

آبلیمو تازه ۱ قاشق سوپ‌خوری

رب گوجه فرنگی ۳ قاشق

نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم

زعفران به اندازه نیاز

خورشت به و آلو ؛دستور پخت کامل و همه فوت و فن‌ها

طرز تهیه و دستور پخت خورشت به

۱. ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و در ظرف خود تفت دهید

 

۲. در قدم دوم تکه‌های گوشت یا مرغ را اضافه کنید و تفت دهید

 

۳. همزمان با تفت دادن گوشت، زردچوبه و مقداری فلفل و دارچین (به اندازه دلخواه) اضافه کنید

 

۴. در قدم بعدی، پوست به را کنده و آن‌را به اندازه‌ها و شکل‌های دلخواه خرد کنید. توجه داشته باشید که به خیلی ریز نشود و تکه‌های متوسطی باشد.

 

۵. پس از آن به را در روغن یا بهتر است در کره در ظرفی جداگانه تفت دهید.

 

۶. در ادامه و در همان ظرف، کمی زعفران یا در صورت تمایل شکر اضافه کنید و آلوها را هم به ظرف بریزید و کمی به آرامی تفت دهید.

 

۷. این مواد را به ظرف اصلی که گوشت تفت‌داده شده در آن است اضافه کنید

 

۸. در ادامه پس از آنکه مواد کمی پخت، رب گوجه‌فرنگی و مقداری آب‌لیمو را نیز اضافه کنید و اجازه بدهید خورشت شما در شعله‌ای متوسط بپزد.

 

فوت و فن‌های پخت خورشت به و آلو

۱. زمان اضافه کردن آلوها هم می‌تواند هنگام اضافه کردن به باشد و هم در ۱۵ دقیقه آخر

 

۲. مقدار شکر در خورشت بستگی به ذائقه شما دارد

 

۳. سعی کنید به را در کره تفت دهید

 

۴. اگر قصد دارید این خورشت با لپه میل کنید، پس از تفت‌ دادن گوشت، به اندازه یک استکان سرخالی لپه اضافه کنید و تفت دهید.

 

۵. این خورشت نباید خیلی له شود و بهتر است و فرایند پخت گوشت را به صورت مجزا انجام دهید.

 

۶. ملس بودن یا شیرین بودن خورشت یا با آبلیمو و یا شکر کنترل کنید. در اضافه کردن شکر زیاده‌روی نکنید چرا که این میوه کمی شیرین است

 

۷. نکته مهم در طبخ خورش‌های ایرانی آن است که با حرارت ملایم و در مدت زمان مناسب بپزد.

12jav.net

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.