2020/02/28
۱۳۹۸ جمعه ۹ اسفند

چه کار کنیم که خورشت کرفس حسابی جا بیفتد

دستور پخت خورشت کرفس که فیلم آن را در بالا مشاهده می‌کنید به شما کمک می‌کند خورشت‌تان حسابی جا بیفتد و از همیشه خوشمزه‌تر شود.

دوات آنلاین-پختن خورشت کرفس فوت و فن‌های خودش را دارد. مهم این است که خورشتحسابی جاافتاده باشد. ضمن این‌که فیلم بالا را درباره طرز تهیه این خورش پرطرفدار ایرانی تماشا می‌کنید به چند نکته زیر هم توجه داشته باشید.

 

آن طور که آخرین خبر نوشته در خورشت کرفس هم مثل قرمه سبزی با توجه به ذائقه می توانید لوبیاچیتی یا لوبیاقرمز اضافه کنید.

 

بیشتر بخوانید: چگونه خوشمزه‌ترین قرمه سبزی را بپزیم

 

ریختن رب گوجه فرنگی داخل خورشت کرفس اختیاری است.

 

بیشتر بخوانید: دستور پخت کامل قیمه نثار مجلسی

 

برای تلخ نشدن خورشت حتما پوست و هسته های لیموعمانی را بگیرید.

 

یادتان باشد آرد باعث لعاب بهتر خورشت می شود.

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها
منیژه ملاح 1398/11/10
ب نظر من رب اصلا مناسب کرفس نیست. بعضی ها ب خورشت قورمه سبزی هم رب میزنند. درصورتی ک هر دو خورشت با روغن سبز خوشایندتر و خوشمزه تر هست.

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.