مرورگر شما از این نوع محتوای ویدیویی پشتیبانی نمیکند. لطفاْ نرم افزار مرورگر خود را بروزرسانی کنید.
This is a modal window.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
End of dialog window.
دوات آنلاین -تهیه انواع نان های خانگی کاری بسیار لذت بخش و هیجان انگیز است. در فیلم بالا از برنامه عصر خانواده دستور پخت و طرز درست کردن نان سوخاری در فر را می بینید.
آرد ۴۳۰ گرم
مخمر خشک فوری ۱۰ گرم
نمک ۷ گرم
شکر ۵۰ گرم
کره ۱۰۰ گرم
تخم مرغ ۴ عدد
آب حدود ۱۰۰ میلی لیتر
تخم مرغ ۱عدد رومال
کنجد به میزان لازم
۱- آب، مخمر و یک قاشق شکر را باهم ترکیب کرده ۱۰ دقیقه کنار بگذارید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه نان فانتزی خانگی
۲-تخم مرغ، نمک را مخلوط کرده و به ترکیب بالا اضافه کنید.
۳- شکر را اضافه کنید سپس کم کم آرد را اضافه کرده تا خمیر حاصل شود.
۴- خمیر را حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه ورز دهیدو به خمیر حدود ۴۰ دقیقه استراحت دهید تا حجم خمیر دو برابر شود.
۵- کره به دمای محیط رسیده را به خمیر اضافه کنید و ۵ دقیقه ورز دهید سپس فرم داده و در قالب لوف قرار دهید و یک ساعت استراحت دهید.
فیلم: طرز تهیه نان پستو را یاد بگیرید
۶- روی خمیر را رومال تخم مرغ بزنید و در فر که از قبل گدم شده با دمای ۲۰۰ درجه به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه آماده کنید.
۷- نان آماده شده را بعد از پخت ۵ ساعت استراحت دهید سپس برش دهید و در فر ۱۶۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید تا کاملا برشته شود.
نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.