طرز تهیه کامل سوپ کرفس و هویج
این سوپ ترکیبی یک پیش غذای فوق العاده برای روزهای سرد سال است. دستور پخت آن را بخوانید.
دوات آنلاین -سوپهای ترکیبی سبزیجات یکی از بهترین گزینهها برای پیش غذا یا وعده شام در ایام سرد سال است که پخت آن در صورت در دسترس بودن مواد اولیه، بسیار راحت بوده و در کمترین مدت آماده خواهد شد. سوپ کرفس و هویج یکی از آنها است که طرز تهیه و دستور پخت آن در ادامه به نقل از چاردیواری جام جم آمده است.

مواد اولیه
هویج متوسط: ۲ عدد
کرفس: ۲ شاخه
سیب زمینی متوسط: یک عدد
پیاز متوسط: یک عدد
سیر تازه: ۲ حبه
کلم بروکلی یا گلکلم خرد شده: یک لیوان
آب مرغ: ۴ لیوان
روغن یا کره: به میزان لازم
نمک، فلفل و ادویه: به میزان لازم
بیشتر بخوانید: طرز پخت سوپ مرغ و سبزیجات
دستور پخت سوپ کرفس و هویج
پیاز را خرد کرده و در قابلمه مناسبی ریخته و با کمی کره یا روغن روی حرارت گذاشته و تفت میدهیم و وقتی کمی سرخ شد سیر، هویج و شاخههای کرفس را خردکرده و شسته و به آن اضافه کرده و تفت میدهیم.
سیبزمینی را هم خردکرده و همراه آب مرغ به مواد اضافهکرده و حرارت را زیاد میکنیم و وقتی جوش آمد در قابلمه را گذاشته و حرارت را کم میکنیم تا مواد بپزد.
گلکلم یا کلم بروکلی خردشده را همراه نمک، فلفل و ادویه مورد نظر به سوپ اضافه میکنیم و بعد از چند دقیقه جوشیدن، قابلمه را از روی حرارت برداشته و در صورت تمایل و برای خوشمزهترشدن سوپ، کمی پنیر چدار رندهشده روی آن ریخته و سپس در ظرف مناسبی ریخته و سرو میکنیم.
در همین زمینه: دستور تهیه سوپ پوره سیب زمینی با شیر و خامه
نکات ریز آشپزی
برای خوشمزهتر شدن این سوپ در انتهای کار میتوان کمی پنیر چدار به آن اضافه کرد.
این سوپ را برای مصرف کودکان و افراد سالمند میتوانیم میکس کنیم.
12jav.net