2021/12/01
۱۴۰۰ چهارشنبه ۱۰ آذر
دیباچه
دستور تهیه سمبوسه ساده سیب زمینی + نکات ریز

دستور تهیه سمبوسه ساده سیب زمینی + نکات ریز

سمبوسه سیب زمینی غذای ساده ای است که رعایت برخی فوت و فن ها و نکات ریز آن را خوشمزه تر می کند.

دوات آنلاین -سمبوسه سیب زمینی غذای ساده و مناسب برای شام است که به راحتی می توانید آن را در خانه درست کنید. یادتان باشد شما می‌توانید مواد سمبوسه را داخل نان‌های رول کرده سرخ کنید و همچنین می‌توانید نان سمبوسه‌ها را مثلثی برش زده و سرخ کنید. دستور پخت این غذا را در ادامه به نقل از همشهری بخوانید.

 

مواد لازم برای سمبوسه ساده

سیب‌زمینی:  ۳عدد

پیاز: یک عدد

نان لواش: به تناسب مواد

روغن: به تناسب مواد

زردچوبه: یک چهارم قاشق چایخوری

نمک، فلفل و پاپریکا: به میزان لازم

روغن سرخ‌کردنی و جعفری خردشده (هرکدام): به مقدار لازم

سمبوسه ساده سیب زمینی را چطور درست کنیم

طرز پخت سمبوسه سیب زمینی

برای درست کردن سمبوسه می‌توانید سیب‌زمینی‌ها را پوست کنده و نگینی خرد و بعد آب‌پز کنید.

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سوسیس بندری با سیب زمینی و قارچ

 

سیب‌زمینی‌ها را به همراه آب، نمک و کمی روغن بپزید. دلیل اینکه به آن نمک و روغن اضافه می‌شود این است که در خلال پخت اگر سیب‌زمینی شکافت یا اینکه آب داخل آن نفوذ کرد، سیب‌زمینی مزه‌دار شده و مزه آب به‌خودش نگیرد.

 

در فاصله‌‌ای که سیب‌زمینی‌ها آب‌پز می‌شوند، پیازها را خرد و سرخ کنید. در آخر تفت هم کمی زردچوبه به آن اضافه کنید تا خوش‌رنگ و طلایی شوند. اگر بخواهید به مواد سمبوسه گوشت چرخ‌کرده اضافه کنید باید بعد از تفت دادن پیازها، گوشت را اضافه کرده و تفت دهید.

 

بعد از اینکه سیب‌زمینی‌ها پخت و سرد شد، آن را با گوشتکوب له می‌کنیم و مواد سمبوسه را که شامل سیب‌زمینی، پیاز و همچنین سبزی‌های معطر ساطوری شده است به همراه کمی نمک، فلفل و زردچوبه با هم ترکیب کنید و تفت دهید. وقتی مواد آماه شد باید نان‌های لواش را برش بزنیم.

 

اگر می‌خواهید سمبوسه‌های بزرگ درست کنید باید نان‌ها را به‌صورت طولی و اگر سمبوسه‌های کوچک می‌خواهید باید آنها را به‌صورت عرضی برش بزنید. حالا برای پیچیدن سمبوسه، از مواد برمی‌داریم و یک سمت نان قرار می‌دهیم و به حالت مثلثی نان را می‌پیچانیم. این مثلت چند چرخ می‌خورد تا تمام اضلاع آن بسته شود.

 

آموزش: سیب زمینی پنیری را چطور درست کنیم

 

فقط اگر لب‌های نان‌ها خشک بود کمی مرطوبش کنید تا نان موقع کار نشکند. بعد از پیچاندن سمبوسه‌ها، آنها را در روغنی که حدودا نیم‌سانت از سطح ظرف را پر کرده سرخ می‌کنیم.

 

فقط دقت کنید برای اینکه سمبوسه‌ها باز نشوند از سمتی که پیچیده شده‌اند، داخل روغن قرار دهید.

فوت و فن های تهیه سمبوسه ساده سیب زمینی را یاد بگیرید

نکاتی برای خوشمزه ‌تر کردن سمبوسه

برای خوشمزه‌تر کردن و تندتر کردن سمبوسه می‌توانید مقدار کمی فلفل سبز تند را به همراه بقیه مواد تفت دهید.

 

فیلم: آموزش کامل پخت سمبوسه پیتزایی

 

شما می‌‌توانید به جای نان لواش، خودتان خمیر آن را با مخلوط کردن مقداری آرد و آب تهیه کنید.

 

استفاده از نان یوفکا یا فیلو باعث می‌شود که سمبوسه‌ها روغن کمتری به‌خود بگیرند و سریع‌تر سرخ شوند.

 

برای تهیه سمبوسه می‌توانید از سوسیس‌های خانگی هم استفاده کنید که در این صورت باید فلفل را از دستور آن حذف کنید.

 

ادویه‌های مخصوص سمبوسه را می‌توانید از عطاری‌ها تهیه کنید.

 

سمبوسه‌ها را با سس قرمز لذیذ‌تر میل کنید.

 

کارنامه
صفحه اصلی گاج مارکت
کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.