2021/10/24
۱۴۰۰ يکشنبه ۲ آبان
دیباچه
مرغ کاری هندی با قارچ و خامه؛ طرز تهیه کامل

مرغ کاری هندی با قارچ و خامه؛ طرز تهیه کامل

با این دستور پخت یک ساندویچ خوشمزه و لذیذ درست کنید و از میل کردن آن لذت ببرید.

دوات آنلاین -مرغ کاری یکی از معروف ترین غذاهای هندی است که آن را با شیوه ها و روش های مختلف درست می کنند. استفاده از قارچ و خامه در این غذا باعث خوشمزه تر شدنش می شود. طرز تهیه این ساندویچ را با دستور پخت سرآشپز معروف امید فقیهی به نقل از روزنامه خراسان بخوانید.

 

مواد لازم برای ساندویچ مرغ کاری

سینه مرغ – یک عدد

پیاز کوچک  - یک عدد

فلفل دلمه‌ای  -  یک عدد

قارچ – 3 تا 4 عدد

سویا سس – یک قاشق غذاخوری

خامه  - یک فنجان

ادویه ( فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر و نمک) -  به مقدار لازم

 

فیلم: طرز تهیه پیراشکی هندی

 

مواد پنیر

کره – 50 گرم

آرد  - یک و نیم قاشق غذاخوری

پنیر پیتزا -  100 گرم

ساندویچ مرغ کاری هندی را چطور درست می کنند

دستور تهیه مرغ کاری هندی

1- پیاز را نگینی و فلفل دلمه‌ای  را خلالی خرد کنید. قارچ‌ها را برش های‌ طولی ریز بزنید یا به قولی  حلقه ای و خلالی برش بزنید.

 

ببینید: طرز تهیه ویندالوی مرغ؛ غذای تند هندی

 

2- سینه مرغ را 30 تا 60 دقیقه در فریزر بگذارید تا بتوانید با چاقو برش های مکعبی یکدست بزنید.

 

3- در ماهیتابه به ترتیب پیاز، فلفل و قارچ را 30 درصد سرخ کنید.

 

4- سبزیجات را در ظرف جداگانه بریزید و در ماهیتابه روغن زیتون  اضافه کنید و برش‌های مرغ را تفت دهید  و سبزیجات را به مرغ اضافه کنید و اگر کم آب بود، کمی آب به آن اضافه کنید.

 

بیشتر بخوانید: دستور پخت مرغ هندی با ماسالا

 

5- کره را در ماهیتابه جداگانه و سپس آب و آرد را اضافه کنید و شیر را کم کم به آرد بیفزایید و مایه که یکدست شد، پنیر پیتزا را اضافه کنید . اگر سفت شد می‌توانید شیر بیشتری اضافه کنید.

 

 6- در پایان ادویه کاری، سس سویا و خامه و نمک را  اضافه کنید. همه مواد را  قبل از قرار دادن در نان ساندویچی با هم مخلوط کنید.

 

7-  این ساندویچ را می توانید  با هر نانی میل کنید.

 

لباس پایزی با سلام
کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.