مرورگر شما از این نوع محتوای ویدیویی پشتیبانی نمیکند. لطفاْ نرم افزار مرورگر خود را بروزرسانی کنید.
This is a modal window.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
End of dialog window.
دوات آنلاین -پیراشکی هندی از جمله غذاهای محبوب مردم این کشور است که آن را خیلی تند درست می کنند به همین خاطر در دستور پختی که در فیلم بالا از برنامه به خانه بر می گردیم میزان ادویه و فلفل کمتر در نظر گرفته شده تا با ذائقه ایرانی جور دربیاید. مقدار مواد لازم برای این که فراموش تان نشود در زیر آمده است.
آرد ۵۰۰ گرم
خمیرمایع ۷ گرم
زرده تخم مرغ ۲عدد
کره ۲۰ گرم
شکر ۱قاشق سوپ خوری
شیر ۲۰۰ تا ۲۵۰ میلی لیتر
نمک، دانه زیره نصف قاشق چایخوری
بیشتر بخوانید: دستور پخت بریانی هندی
سیب زمینی ۳۵۰ گرم
پیاز داغ ۱قاشق سوپ خوری
گشنیز تازه ۵۰ گرم
فلفل سبز قلمی ۱عدد
نمک،فلفل، پودر زیره، زردچوبه از هر کدام نصف قاشق چایخوری
روغن برای سرخ کردن مقدار لازم
نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.