2021/11/29
۱۴۰۰ دوشنبه ۸ آذر
دیباچه

فیلم: آموزش تهیه دمپخت عدس و کلم با گوشت

این فیلم به طور کامل و مرحله مرحله توضیح داده است که چطور دمپخت عدس و کلم بپزید.

دوات آنلاین -دمپخت عدس و کلم از جمله غذاهایی است که اگرچه رایج و مرسوم نیست ولی بد نیست هر از گاهی ان را در خانه درست کنیم. فیلم بالا از برنامه به خانه بر می گردیم روش تهیه آن را توضیح داده است.

 

مواد لازم برای دمپخت عدس و کلم

برنج 2.5 پیمانه

سبزی شامل (تره، ترخون، شوید، ریحون، کمی جعفری)۲۵۰ گرم

عدس پخته ۱ پیمانه

نرگسی(زردک یا هویج)۱۰۰ گرم

گوشت ۲۵۰ گرم

سیر ۲بوته بزرگ

پیاز ۱عدد بزرک

کلم قمری یا کلم برگ ۲۵۰ گرم

ادویه پلویی ۱ قاشق سوپ خوری

کره یا روغن ۲‌ قاشق سوپ خوری

در صورت تمایل آب گوشت 3.5 پیمانه

نمک و فلفل به میزان لازم

 

دستور تهیه دمپخت عدس و کلم

زردک یا هویج نگینی خرد شود، کلم سنگ یا برگ خرد شود. پیاز وسیر تفت داده شود، سبزی خرد گردد.

 

بیشتر بخوانید: طرز پخت دمی گوجه خوشمزه با سیب زمینی

 

گوشت وعدس هم جداگانه هر کدام کاملا پخته شوند.

 

برنج را ۲ساعت خیس می کنیم، در یک قابلمه بزرگ تمام مواد پخته وخرد شده را ریخته وبعد برنج را اضافه میکنیم. نمک وفلفل را ریخته وبعد ادویه پلویی و یا هر ادویه ای که دوست دارید اضافه کنید.

 

اگر آب گوشت داشته باشید بسیار این پلو را خوشمزه میکند. به میزان 3.5 پیمانه آبگوشت و یا آب بریزید و بعد از به جوش آمدن کره یا روغن را اضافه کرده اجازه دهید تا آب برنج کشیده شود و به مدت ۴۰ دقیقه اجازه دهید تا دم بکشد.

 

کارنامه
صفحه اصلی گاج مارکت
کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.