فیلم آموزش پخت نان سیر باگتی یا پنیری در خانه
کارهایی که برای پختن نان سیر باگتی یا پنیری در خانه باید انجام بدهید مرحله به مرحله در این توضیح داده شده است.
دوات آنلاین -نان سیر از جمله نان های خوش خوراکی است که خیلی ها نمی دانند می توانند آن را خیلی راحت در خانه تهیه کنند. این نان به روش ها انواع مختلف پخته می شود که در فیلم بالا از برنامه به خانه بر می گردیم طرز تهیه نام سیر باگتی یا پنیری به طور کامل آموزش داده شده است.
مواد لازم برای نان سیر پنیری
آرد ۳۰۰ گرم
اب ۱۶۰ گرم
مخمر ۱ قاشق چایخوری
شکر ۱ قاشق چایخوری
کره یا روغن مایع ۳ قاشق
نمک ،فلفل،اویشن از هرکدام نصف قاشق چایخوری
پودر سیر ۱ قاشق سوپ خوری
بیشتر ببینید: طرز تهیه نان رژیمی خانگی
رومال نان
زرده تخم مرغ ۱عدد
خمیر سیر۲ قاشق غذاخوری
جعفری ریز خرد شده ۳ قاشق غذاخوری
پنیر موزرلا ۱۰۰ گرم
روغن زیتون یک سوم پیمانه
فلفل دلمه ای رنگی در صورت تمایل
کنجد به مقدارلازم
طرز تهیه نان سیر باگتی
آب ولرم مخمر و شکر را مخلوط کرده سپس کره نرم شده و یا روغن مایع را اضافه می کنیم.
بخوانید: طرز تهیه نان فانتزی خانگی
آرد و نمک را با هم ترکیب کرده و به مخلوط آرد می افزاییم و خمیر گیری را انجام می دهیم.
حدود ۸ تا ۱۰ دقیقه ورز میدهیم تا صاف و لطیف شود.
بلافاصله از خمیر چانه های ۸۰ یا ۹۰ گرمی می گیریم و به شکل باگتی می پیچیم.
روی آنها با دست کمی فشار آورده تا بشکل بیضی شوند سپس با چاقوی تیز وسط خمیر را برش می دهیم تا پس از استراحت شیاری ایجاد گردد.
خمیر را با روکش به مدت ۶۰ دقیقه استراحت می دهیم، سپس رومال تخم مرغ و یا شیر زده که آغشته به خمیر سیر است و بعد کنجدپاشی می کنیم و ... و در فر ۱۸۰ درجه حدود ۲۵ دقیقه می پزیم.
12jav.net