طرز تهیه 4 نوع اسپاگتی خوشمزه: بلونز، سبزیجات، مرغ و سوسیس
اسپاگتی را با روش های مختلف و مواد گوناگون می توان درست کرد و دست شما کاملا باز است اما چهار نوع اسپاگتی که در این مطلب معرفی شده اند جزو محبوب ترین ها هستند.
دوات آنلاین -بی شک اسپاگتی یکی از پرمصرف ترین غذاها در سراسر جهان است؛ غذایی که دیگر فقط متعلق به ایتالیا نیست و مردم هر کشور بنا به ذائقه و سلیقه خود در طرز تهیه آن تغییراتی داده و دستور پخت تازه ای برایش ابداع کرده اند. با این حال برخی انواع این غذا در همه کشورها به شیوه مشابهی درست می شود و از محبوبیت خاصی برخوردار است.
اسپاگتی بلونز؛ خوشمزه و پرطرفدار
اسپاگتی بلونز نه فقط در ایتالیا بلکه در بسیاری از کشورهای جهان محبوب و پرمصرف است.
مواد اولیه
گوشت چرخ کرده: ۵۰۰ گرم
پیاز (رنده شده): یک عدد
هویج (رنده شده): ۲ عدد
ساقه کرفس (ریز خردشده): ۲ عدد
روغن: ۳ قاشق سوپ خوری
گوجه فرنگی (پوره شده): یک پیمانه
آب انگور قرمز یا زغال اخته: یک چهارم پیمانه
گوجه فرنگی (پخته و خردشده): ۵ عدد
آب گوشت: یک پیمانه
برگ بو: یک عدد
ارگانوی تازه: ۲ عدد
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
آب: به مقدار لازم
اسپاگتی: ۴۰۰ گرم
پنیر پارمزان (رنده شده): برای سرو
روش تهیه
برای تهیه سس بلونزه، روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید.
فیلم: آموزش درست کردن پاستا پنه با سس آلفردو
گوشت چرخ کرده را در آن تفت دهید تا برشته شود.
پیاز، هویج و ساقه کرفس را اضافه کرده و چند دقیقه تفت دهید.
گوجه فرنگی پوست کنده و پوره شده را اضافه کرده و تفت دهید.
پس از چند دقیقه آب انگور قرمز یا آب زغال اخته را اضافه کنید.
پس از این که حجم آن کم شد، گوجه فرنگی پخته و خرد شده، آب گوشت، برگ بو و ارگانو را اضافه کنید و نمک و فلفل سیاه بزنید.
حرارت را کم کنید تا مواد روی حرارت ملایم حدود ۲۰ الی ۳۰ دقیقه بپزند و غلظت یابند.
اسپاگتی را مطابق دستورالعمل روی بسته آن در آب و نمک در حال جوشیدن بپزید و کنار بگذارید.
سپس آن را به همراه سس بلونزه سرو کنید و مقداری پنیر پارمزان رنده شده روی آن بپاشید.
اسپاگتی سوسیس؛ یک غذای فوق العاده
درست کردن اسپاگتی سوسیس به یک ساعت زمان نیاز دارد و غیر از موادی که در ادامه آمده است می توانید مواد دیگر از جمله فلفل دلمه ای یا قارچ را به آن اضافه کنید.
مواد مورد نیاز
اسپاگتی: 500 گرم
سس کچاپ:به میزان لازم
سیب زمینی برای ته دیگ:دو عدد
سوسیس : 4 عدد
نمک:به میزان لازم
فلفل : به میزان لازم
پنیر پارمزان : به میزان لازم(به دلخواه)
دستور پخت
برای تهیه این غذای خوشمزه ابتدا باید سوسیس ها را به مدت ۲ دقیقه آبپز کنید.
فیلم: آموزش پخت پیتزای خانگی بدون فر
سپس اسپاگتی ها را از وسط سوسیس های تکه شده رد کنید و در آب جوش بریزید و به آن نمک اضافه کنید.
به اسپاگتی ها فرصت دهید تا نرم شوند سپس آبکش کنید.
بعد از آبکش کردن اسپاگتی در ته قابلمه سیب زمینی بریزید و اسپاگتی را بر روی آن ها بریزید.
باید بگذارید تا غذا دم بکشد بعد از آن می توانید با سس کچاب آن را تزئین و میل کنید.
اسپاگتی سبزیجات؛ سالم و دوست داشتنی
اگر از غذاهای گوشتی خسته شده اید می توانید اسپاگتی سبزیجات درست کنید. در این غذا می توانید از سبزی های مختلف مانند اسفناج هم استفاده کنید اما یکی از روش های تهیه این غذا در ادامه آمده است.
مواد لازم
فلفل سبز : 25 گرم
مغز گردو : 15 گرم
سیر خرد شده : 10 گرم
روغن زیتون : به مقدار لازم
ریحان خرد شده : 25گرم
قارچ : 20 گرم
نمک و فلفل:به مقدار دلخواه
اسپاگتی آبکش شده : 70 گرم
پنیر پارمزان : به مقدار لازم
چطوری درست کنیم
فلفل سبز را به صورت طولی برش زده سپس همراه مغز گردوی خردشده و همچنین سیر تازه خردشده در روغن زیتون تفت میدهیم، پس از کمی حرارت دیدن، ریحان خردشده و قارچ را به مواد داخل تابه اضافه کرده تا خوب جا بیفتد.
بیشتر بخوانید: دستور پخت جامبوشلز یا ماکارونی صدفی
پس از اینکه ریحان خردشده کمی آب خود را از دست داد، نمک و ادویه را اضافه کرده و در آخر اسپاگتی را با مایه مواد ترکیب کنید. اکنون غذا آماده سرو کردن است که همراه پنیر پارمزان میل شود.
اسپاگتی مرغ، خوش طعم و لذیذ
یکی از پرطرفدارترین انواع اسپاگتی ها، اسپاگتی مرغ است که روش درست کردن آن را در ادامه می خوانید.
چی لازم داریم
ران کوچک مرغ بدون استخوان و بدون پوست چهار عدد
روغن زیتون دو قاشق غذاخوری
نان سفید بیات (خرد شده) ۸۰ گرم
شیر پر چرب ۱۴۰ میلی لیتر
گردو ۱۰۰ گرم
سیر بزرگ یک حبه
لیمو یکدوم
اسپاگتی ۳۰۰ گرم
جعفری (ریز خرد شده) دو قاشق غذاخوری
پودر پنیر پارمسان به مقدار لازم
چطوری بپزیم
برای تهیه اسپاگتی مرغ ابتدا صفحه گریل را روشن کنید تا گرم شود. رانهای مرغ را روی یک سینی فر قرار دهید و آنها را با نصف قاشق غذاخوری روغن زیتون ماساژ دهید تا مزهدار شوند. سپس مرغ را روی گریل قرار دهید و هر طرف را به مدت هشت تا ۱۰ دقیقه گریل کنید تا زمانی که کامل پخته شوند. حالا رانهای پخته شده را به کمک دو چنگال خرد کنید.
ببینید: پخت ماکارونی با شکل و طعم کاملا متفاوت
تکههای خرد شده نان را به مدت پنج دقیقه در شیر پر چرب قرار دهید تا خیس شوند. گردو، نصف قاشق غذاخوری روغن زیتون، سیر، پوست لیمو رنده شده و مقداری آب لیمو را داخل غذاساز بریزید. سپس تکههای نان را اضافه کنید. غذاساز را روشن کنید و وقتی مخلوط به یک بافت خامهای تبدیل شد غذاساز را خاموش کنید. میتوانید طعم سس را بچشید و در صورت نیاز آب لیمو بیشتری اضافه کنید.
حالا یک قابلمه متوسط را از آب پر کنید و مقداری نمک به آن اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید و صبر کنید تا آب به جوش بیاید. اسپاگتی را اضافه کنید و مطابق دستورالعمل روی بستهبندی بپزید. سپس حدود ۲۰۰ میلیلیتر آب اسپاگتی را بردارید و داخل یک ظرف جدا بریزید. اسپاگتی پخته شده را آبکش کنید و داخل یک ماهیتابه بزرگ بریزید.
سسی که آماده کردید را همراه تکههای ران مرغپخته شده به اسپاگتی اضافه کنید. در صورتی که میخواهید سس رقیقتر شود مقداری از آب اسپاگتی را که کنار گذاشتید به سس اضافه کنید و خوب هم بزنید. در نهایت اسپاگتی را داخل ظرف دلخواهتان بریزید و برای تزئین مقداری جعفری را خرد کنید و روی اسپاگتی بریزید و با کمی پنیر پارمسان نوش جان کنید.
منابع: تبیان – غذالند- کتاب کاله – برترین ها
12jav.net