مرورگر شما از این نوع محتوای ویدیویی پشتیبانی نمیکند. لطفاْ نرم افزار مرورگر خود را بروزرسانی کنید.
This is a modal window.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
End of dialog window.
دوات آنلاین -جامبو شلز صدفی نوعی ماکارونی است که می توان آن را به شیوه های مختلف پخت. یکی از روش ها سوخاری کردن آن است که در فیلم بالا از برنامه به خانه بر می گردیم طرز تهیه آن آموزش داده شده است.
جامبو صدفی بزرگ نصف بسته
سیب زمینی پخته. یک عدد
ژامبون ١٠٠گرم
پنیر پیتزا. نصف پیمانه
قارچ ٥عدد
نمک، پول بیبر، پودر پیاز، سبزی معطر به میزان لازم
تخم مرغ دو عدد
پودر سوخاری. یک پیمانه
روغن سرخ کردنی به میزان لازم
جامبو را داخل آب جوشیده به مدت ١٠ دقیق بپزید و آب کش کنید و کمی روغن بزنید تا به هم نچسبد.
بیشتر ببینید: آموزش پخت ماکارونی با شکل و طعم کاملا متفاوت
در یک ظرف سیب زمینی رنده شده، پنیر پیتزا، قارچ نگینی تفت داده، ادویه ها و ژامبون نگینی را خوب مخلوط کنید.
داخل جامبوها از مواد پر کنید و با یک جامبو دیگر خوب بپیچید. ابتدا داخل تخم مرغ زده و سپس پودر سوخاری و در روغن داغ سرخ کنید .
نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.