2021/06/23
۱۴۰۰ چهارشنبه ۲ تير
غذا با تخم مرغ چی بپزیم

غذا با تخم مرغ چی بپزیم

دستور پخت 4 غذای متفاوت و خوشمزه اما ساده را که با تخم مرغ درست می شوند اینجا بخوانید.

دوات آنلاین -با تخم مرغ غذاهای متنوعی می توان درست کرد و اکثرا غذاهای حاضری و راحت هستند. دستور پخت و طرز تهیه 4 غذای متفاوت را می توانید در ادامه بخوانید. یادتان باشد برای درست کردن این غذاها حتما نباید فر داشته باشید و از اجاق گاز هم می توانید استفاده کنید.

طرز تهیه راتاتویی با تخم مرغ پخته شده را بخوانید

راتاتویی با تخم مرغ پخته شده

راتاتویی یک غذای گیاهی فرانسوی است که می توانید آن را تخم مرغ پخته درست کنید.

 

مواد لازم

پیاز سفید: 1 عدد

کدو سبز: 1 عدد

فلفل دلمه ای قرمز: 1 عدد

روغن زیتون: 2 قاشق سوپ خوری

سیر: 2 حبه

نمک : به مقدار لازم

فلفل سیاه: به مقدار لازم

پوره گوجه فرنگی: 2 پیمانه

ریحان تازه خرد شده: 2 قاشق سوپ خوری

تخم مرغ بزرگ: 4 عدد

جعفری تازه خورد شده برای تزئین

 

دستور پخت

فر خود را در دمای 200درجه ساتی گراد( 400 درجه فارنهایت) روشن کنید تا گرم شود.

 

 حالا بادمجان و پیاز، فلفل دلمه ای و کدو سبز را به صورت قطعات درشت خرد کنید و در ظرف سرامیکی مخصوص فر بریزید.

 

 روغن زیتون، سیر له شده، فلفل سیاه و نمک را با هم مخلوط کرده و سس بدست آمده را به مواد خرد شده اضافه کنید و به آرامی هم بزنید

 

 برای پختن پوره گوجه فرنگی؛ پوره را در ظرفی جدا بریزید و هر دو ظرف را در فر بگذارید.

 

هر از گاهی محتویات هر دو ظرف را هم برنید تا زمانی که سبزیجات پخته، ترد و برشته شوند و سس گوجه ی شما غلیظ شود که تقریبا 35 تا 40 دقیقه زمان می برد.

 

 هر دو ظرف را از فر خارج کنید اما فر را خاموش نکنید و 5 دقیقه اجازه دهید مواد بیرون فر بمانند.

 

 سس گوجه را به سبزیجات پخته شد ه اضافه کنید و به آرامی هم بزنید.

 

پیشنهاد: غذا با اسفناج و قارچ چی درست کنیم

 

 سپس در چهار گوشه مواد 4 سوراخ ایجاد کنید و درون هر سوراخ یک تخم مرغ بشکنید.

 

 ظرف را دوباره به فر بازگردانید و 8 تا 10 دقیقه اجازه دهید تخم مرغ ها پخته شوند

 

 در نهایت وقتی ظرف را خارج کردید اجازه دهید غذای شما سرد شود و با جعفری های خرد شده آن را تزئین کنید.

املت گوشت و تخم مرغ را چطور درست کنیم

املت گوشت و تخم مرغ

املت گوشت و تخم مرغ را هم برای شام و هم صبحانه می توانید درست کنید.

 

چی لازم داریم

گوشت چرخ کرده: ۴۵۰ گرم

تخم مرغ: ۳ عدد

پیاز: به مقدار لازم

روغن : به مقدار لازم

کره: به مقدار لازم

نمک : به مقدار لازم

فلفل: به مقدار لازم

 

طرز تهیه

در ابتدا پیاز را خرد کرده کمی تفت دهید.

 

 سپس گوشت را به پیاز اضافه کرده و کمی تفت دهید.

 

سپس تخم مرغ ها را به همراه نمک و فلفل خوب هم زده، به مواد اضافه کنید .

 

آموزش آشپزی: غذای حاضری با سیب زمینی چی درست کنیم

 

 وقتی یک طرف آن با حرارت ملایم سرخ شد. برگردانید تا طرف دیگر آن هم خوب سرخ شود.

 

 البته باید در ماهی تابه را بگذارید تا گوشت مغز پخت شود.

 

 در آخر کره را به آن اضافه کرده تا خوش طعم و خوش عطر شود.

تخم مرغ پخته را با سس گوجه فرنگی درست کنید

تخم مرغ پخته در سس گوجه فرنگی

تخم مرغ پخته در سس گوجه فرنگی از آن غذاهایی است که هم سریع آماده می شود و هم خوشمزه است.

 

مواد مورد نیاز

سس گوجه فرنگی :1 پیمانه

روغن زیتون :4 قاشق غذاخوری

نمک : به میزان لازم

فلفل سیاه :به میزان لازم

فلفل قرمز :به میزان لازم

مواد لازم برای نان

نان تست و یا برش باگت :4 برش

سیر پوست کنده :1 حبه بزرگ

روغن زیتون :3 قاشق غذاخوری

 

چه طور بپزیم

فر را با دمای 175 درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا گرم شود.

 

 سس گوجه فرنگی را داخل یک ظرف مناسب در فر می گذاریم.

 

اجازه می دهیم حدود 5 دقیقه سس ها گرم شوند و تقریباً پخته شوند.

 

 تخم مرغ را با دقت داخل ظرف می شکنیم به طوری که زردۀ آنها درسته بماند.

 

 روی هر کدام از تخم مرغ ها مقداری روغن زیتون ریخته و کمی نمک و فلفل سیاه و قرمز می پاشیم.

 

غذای گیاهی: طرز تهیه کامل کوکوی بادمجان

 

 ظرف را به مدت 8 الی 10 دقیقه داخل فر داغ می گذاریم تا سفیدۀ آنها سفت گردد ولی زرده نرم بماند.

 

برش های نان را داخل فر داغ می گذاریم تا دو طرف آنها برشته شود.

 

 حبه سیر را بر سر یک چنگال می زنیم و آن را روی سطح نان ها می مالیم.

 

 سپس کمی روغن زیتون روی سطح نان ها ریخته و به همراه تخم مرغ ها سرو می کنیم.

تخم مرغ تند یک غذای خوشمزه است

تخم مرغ تند بپزید

تخم مرغ تند در برخی کشورها از جمله هندوستان طرفداران زیادی دارد.

 

مواد لازم

تخم مرغ آب پز شده : 6 عدد

سس مایونز : 2 قاشق سوپ خوری

سس خردل : 1 قاشق چایخوری

خیارشور متوسط : 2 عدد

فلفل هالوپینو : 1 عدد

نمک : به مقدار لازم

فلفل سیاه : به مقدار لازم

پودر پاپریکا : به مقدار لازم

 

دستور پخت

ابتدا تخم مرغ ها را آبپز می کنیم(حدود 10 دقیقه) تا کاملا سفت شوند.

 

 سپس از آبجوش در آورده و داخل آب سرد می گذاریم تا سرد شوند.

 

 پوست آنها را کنده و از وسط به دو نیم تقسیم می کنیم.

 

فیلم آشپزی: طرز تهیه 8 نوع املت متفاوت

 

زرده تخم مرغ را از سفیده جدا کرده و همه را داخل یک کاسه کوچک می ریزیم.

 

 با چنگال زرده ها را خوب له می کنیم.

 

 سپس خیارشور رنده شده ، سس مایونز و سس خردل را به زرده ها اضافه می کنیم و با هم مخلوط می کنیم.

 

 تخم های فلفل هالوپینو را جدا کرده و کنار می گذاریم.

 

 فلفل ها را ریز خرد می کنیم.

 

 نمک و فلفل را به زرده اضافه می کنیم.

 

 مخلوط زرده را داخل قیف ریخته و روی نیمه های سفیده می ریزیم و پودر پاپریکا را روی آن میریزیم.

 

 تخم مرغ تند را به مدت 1 الی 2 ساعت داخل یخچال قرار می دهیم تا در هنگام سرو خنک باشد.

 

منبع: غذالند

 

لوازم آشپزخانه کالا و ما
کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.