مرورگر شما از این نوع محتوای ویدیویی پشتیبانی نمیکند. لطفاْ نرم افزار مرورگر خود را بروزرسانی کنید.
This is a modal window.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
End of dialog window.
دوات آنلاین-آلبالو پلو غذایی نیست که در فهرست غذایی ثابت ما جا بگیرد اما بد نیست هر از گاهی طعم آن را بچشید. مخصوصا اگر دنبال یک غذای جدید با مرغ میگردید.
غیر از دستور پخت اصلی این غذا که در فیلم بالا نشان داده شده است بد نیست فوت و فن های زیر را هم مدنظر داشته باشید.
- از ریختن آب مربا داخل برنج خودداری کنید.
بیشتر بخوانید: دستور پخت باقالی پلو به شیوه رستورانها
- اگر دوست ندارید که برنجتان صورتیرنگ شود، مربای آلبالو و خلال پسته را با کمی کرده تفت دهید یا با مقدار خیلی کمی برنج دم کنید و بعد روی برنج بریزید و مرغها را کنارش بچینید.
- اگر مقدار برنج زیاد است بهتر است از روش بالا استفاده کنید.
ببینید: دستور پخت بلدرچین شکم پر
- میتوانید از گوشت قلقلی هم بهجای مرغ استفاده کنید. در این شرایط هم گوشت را بعد از طبخ یا لابهلای برنج دم کنید یا جدا کنار برنج بچینید.
- بهجای مربا میتوانید آلبالو را با کمی شکر بپزید. این بستگی به ذائقه شما دارد که میخواهید شیرین باشد یا ترش.
نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.