2021/03/03
۱۳۹۹ چهارشنبه ۱۳ اسفند

فیلم آموزش تهیه لهمجون غذای ترکیه ای پرطرفدار

تمام فوت و فن های درست کردن لهمجون را به سبک رستوران های ترکیه ای در این فیلم ببینید.

دوات آنلاین -لهمجون از جمله غذاهای بسیار پرطرفدار ترکیه ای است که در برخی رستوران هایایرانی هم سرو می شود. البته خودتان می توانید با دستور پخت که در بالا مشاهده می کنید و از برنامه به خانه بر می گردیم گرفته شده است این غذا را در منزل تهیه کنید.

 

مواد لازم برای لهمجون

آرد گندم ۵۰۰ گرم

خمیر مایه ۱ قاشق چای خوری

شکر ۱ قاشق چای خوری

آب ولرم ۱ پیمانه

شیر ولرم سه چهارم پیمانه

روغن مایع ۱ قاشق چای خوری

نمک نصف قاشق چای خوری

 

مواد مورد نیاز رویه

گوشت چرخ کرده ۳۵۰ گرم

گوجه فرنگی پوست کنده ۱ عدد

پیاز کوچک ۱ عدد

فلفل سبز ۱  عدد

روغن مایع ۲ ق س

گوجه فرنگی رنده شده ۲ عدد

رب فلفل ۱ ق م

رب گوجه فرنگی ۱ ق م

سیر ۱حبه

جعفری خرد شده ۱ ق س

نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

لهمجون را چه طور درست کنیم

دستور پخت لهمجون

خمیر مایه را به همراه شکر در یک لیوان آب ولرم ریخته و عمل آورید.

 

بیشتر بخوانید: آدانا کباب ترکیه‌ای را چه طور خودمان درست کنیم

 

آرد را درون یک کاسه مناسب بریزید و نمک را روی آن بپاشید.

 

وسط آرد حفره ای ایجاد کرده و خمیر مایه عمل آماده، شیر ولرم و روغن را در آن بریزید و مابقی آب ولرم را در حین ورز دادن اضافه کنید تا خمیری صاف و یکدست حاصل آید.

 

بیشتر بخوانید: آموزش پخت غذای ترکیه‌ای بورک گوشت

 

روی خمیر را پوشانده و یک ساعت استراحت دهید.

 

گوشت چرخ کرده، گوجه فرنگی پوست کنده، پیاز، سیر، فلفل و جعفری را درون غذاساز بریزید و بزنید...ادامه دستور پخت را در بالا مشاهده کنید.

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.