2024/04/18
۱۴۰۳ پنج شنبه ۳۰ فروردين
طرز تهیه کامل سالاد سبزیجات ایتالیایی، خوشمزه و رژیمی

طرز تهیه کامل سالاد سبزیجات ایتالیایی، خوشمزه و رژیمی

اگر می خواهید طعم یک سالاد خوشمزه را بچشید حتما سراغ سالاد ایتالیایی بروید.

دوات آنلاین -سالاد سبزیجات را به سبک های مختلف درست می کنند. یکی ازانواع آن که در جهان بسیار مرسوم است سالاد ایتالیایی است که بسیار خومشزه است و برای آنهایی که رژیم دارند هم بد نیست. طرز تهیه این سالاد را در ادامه به نقل از خراسان بخوانید.

 

مواد لازم برای سالاد سبزیجات ایتالیایی

کاهو- یک بوته متوسط

هویج درشت - یک عدد

فلفل دلمه ای قرمز- یک عدد

خیار متوسط - 2 عدد

پنیر فتا - سه چهارم پیمانه

گوجه فرنگی - 2 عدد متوسط

زیتون بدون هسته – یک پیمانه

 

مواد لازم برای تهیه سس

جعفری خرد شده -  یک پیمانه

ریحان تازه -  10 برگ

آویشن -  یک چهارم قاشق چای‌خوری

سیر تازه - 2 حبه

سرکه قرمز - یک چهارم پیمانه

روغن زیتون - سه چهارم پیمانه

نمک - سه چهارم قاشق چای‌خوری

فلفل سیاه - یک چهارم قاشق چای خوری

عسل - یک قاشق مرباخوری

سالاد سبزیجات ایتالیایی را چطور درست کنیم

دستور تهیه سالاد سبزیجات

1- مواد سس را داخل دستگاه مخلوط‌کن  بریزید.

 

2- جعفری باید تازه و بدون ساقه و  برگ‌های ریحان هم  باید تازه و درشت باشد.

 

3- دستگاه را روشن کنید تا مواد یکدست شود.

 

4- سس باید سبز رنگ باشد و بافت سبزیجات در آن کاملا مشاهده شود.

 

بیشتر بخوانید: سالاد اندونزی را چطور درست کنیم

 

5- کاهو را برگ برگ جدا کنید و هر برگ را به خوبی بشویید.

 

6- برگ‌های کاهو را درشت خرد کنید و مجدد زیر آب بگیرید.

 

7- کاهوها  باید درشت خرد شود تا بافت سالاد ایتالیایی حفظ شود.

 

8- برگ‌های خرد شده کاهو را روی پارچه تمیز بریزید تا آب آن گرفته شود.

 

9-خیار و فلفل دلمه ای را خرد کنید.

 

10-برای زیبایی بیشتر و راحت خوردن سالاد ، هویج را با پوست کن برش های طولی نازک دهید.11- اگر پنیر فتا دوست ندارید می توانید از پنیر با طعم های دیگر استفاده کنید.

 

راهنمایی: طرز تهیه سالاد مرغ رژیمی

 

12- سبزیجات را آماده کنید، کاهوهای خرد شده را(که آب شست وشوی آن را گرفته اید) در ظرفی بریزید. تمام مواد دیگر را اضافه و پنیر را خرد کنید و به آن بیفزایید.

 

13- مواد را کاملا مخلوط کنید و سپس سس را اضافه و تمام مواد سالاد را به سس آغشته کنید.

 

14- سالاد را 30 دقیقه در یخچال بگذارید تا سس جذب سالاد شود و سپس آن را  سرو کنید.

 

15- این سالاد بسیار سالم، خوش طعم و کم  کالری و یکی از بهترین سالادها و سس ها برای افراد رژیمی است.

 

16- این سالاد را تازه میل کنید و سس آن را قبل از تهیه سالاد آماده کنید تا بافت و طعم بهتری داشته باشد.

12jav.net

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.