طرز تهیه کباب بلدرچین زعفرانی
کباب بلدرچین را چطور درست کنیم که خوشمزه و لذیذ شود؟
دوات آنلاین -همه ما عادت کرده ایم یکرسات سراغ جوجه کباب برویم اما بد نیست گاهی نیز به جای کباب کردن مرغ سراغ گوشت بلدرچین برویم که هم پر خاصیت است و هم خوشمزه. اما دستور پخت این نوع کباب را به نقل از خراسان بخوانید:
مواد لازم برای کباب بلدرچین
گوشت بلدرچین - 900 گرم
آب لیمو ترش - نصف فنجان
پیاز خلال شده - 3 عدد
زعفران دم کرده - به مقدار لازم
روغن زیتون یا کره - نصف فنجان
کرفس خرد شده - به مقدار لازم
ساقه جعفری - به مقدار لازم
فلفل و نمک - به مقدار لازم
دستور پخت کباب بلدرچین
۱- بلدرچینها را بشویید و تمیز کنید. آنها را در قابلمه بگذارید و به همراه دو لیوان آب، پیاز خرد شده، برگ ساقه کرفس و چند ساقه جعفری نیم پز کنید. بعد از آن که بلدرچین ها نیم پز شدند آن ها را از قابلمه خارج کنید.
راهنمایی: چگونه کباب چنجه نرم و خوشمزه درست کنیم
۲- برای درست کردن سس، کمی روغن زیتون یا کره آب شده را به همراه آب لیموی تازه، نمک و فلفل و زعفران آماده کنید، داخل ظرفی بزرگ بریزید و با هم خوب مخلوط کنید. سپس بلدرچین های نیم پز را داخل این سس بخوابانید و به مدت حداقل ۴-۵ ساعت داخل یخچال قرار دهید. به بلدرچینها اجازه دهید تا طعم سس را به خود بگیرد.
۳- بعد از سپری شدن زمان استراحت، بلدرچین ها را مانند جوجه به سیخ بکشید و روی حرارت ملایم کباب کنید. مرتب سس کره آب شده و زعفران را با استفاده از یک قلم مو روی بلدرچین در حال کباب شدن بمالید تا به خورد بلدرچین ها برود و به خوبی مزه دار شود.
۴- بعد از آن که سیخها را مدام زیر و رو کردید و بلدرچینها کاملا برشته شدند. آن ها را از سیخ جدا کنید و با کمی کنجد تزیین کنید.
12jav.net