طرز تهیه کباب کوبیده خانگی و فوت و فن ها
تمام آنچه که برای پخت کباب کوبیده رستورانی در خانه لام است بدانید در این مطلب آمده است و می توانید با خواندن آن کبابی لذیذ درست کنید.
دوات آنلاین -کباب کوبیده بی شک یکی از پرطرفدارترین غذاهای ایرانی است که در فرهنگ ایرانی جایگاه ویژه ای دارد. کوبیده را ما هم در مهمانی ها و مجالس خود سرو می کنیم و هم وقتی خودمان در خانه تنها هستیم. این غذا برای بعضی خانواده ها نیز غذای روز تعطیل محسوب می شود و با آن در جمع خانوادگی خود خاطرات خوشی را رقم می زنند اما موضوع اصلی این است که همه ما فکر می کنیم درست کردن کباب کوبیده کار خیلی سخت و نشدنی است و به همین دلیل ترجیح می دهیم آن را از بیرون بخریم. در حالی که نوع خانگی این کباب هم سالم تر است و هم می تواند خوشمزه تر شود. برای پختن کباب کوبیده شما به حدود 50 دقیقه زمان نیاز دارید که 20 دقیقه آن صرف آماده سازی و نیم ساعت دیگر صرف پخت می شود. طرز تهیه آن را در ادامه به نقل از غذالند بخوانید.
مواد مورد نیاز کباب کوبیده برای 4 نفر
گوشت چرخ کرده :1 کیلوگرم
زعفران ساییده : 1 قاشق چایخوری
پیاز رنده شده : 300 گرم
نمک : به میزان لازم
فلفل : به میزان لازم
دستور پخت کباب کوبیده خانگی
ابتدا پیاز را رنده ریز کنید. دقت کنید پیاز بهتر است درشت و تازه باشد و حدود 300 گرم پیاز لازم است . برای نتیجه بهتر پیاز را رنده و سپس وزن کنید.
بیشتر بخوانید: دستور پخت کباب برگ رستورانی در خانه
آب پیاز را به خوبی بگیرید.
اگر پیاز آب داشته باشد باعث ریختن کباب می شود. پیاز زیاد کباب کوبیده را شیرین و بد طعم می کند.
به مقدار پیاز دقت داشته باشید و آن را بعد از رنده کردن وزن کنید.
برای گرفتن آب پیاز آن را در تنظیف ریخته و خوب بچلانید تا تمام آبش خارج و پیاز رنده شده خشک شود.
در کاسه بزرگی گوشت حداقل 4 بار چرخ شده را با پیاز آب گرفته مخلوط کنید .
نمک و فلفل و زعفران دم شده را اضافه نمایید و ورز دادن را شروع کنید.
فیلم آشپزی: دستور پخت کباب نگینی در تابه و بدون فر
دقت داشته باشد که زعفران را با 2 قاشق غذاخوری آب جوش دم کنید تا آب اضافی به گوشت وارد نکنید.
گوشت را ورز دهید و آنقدر ورز دادن را ادامه دهید تا تمام گوشت به هم بچسبد و وقتی آن را از ظرف بلند می کنید به یکباره بلند شود و به یکباره هم در ظرف بیفتد . در این حالت گوشت به خوبی ورز داده شده است.
حالا وقت استراحت دادن به گوشت است و باید 2 ساعت در یخچال استراحت کند.
بعد از استراحت گوشت را از یخچال خارج کنید و بعد از نیم ساعت به سیخ کشیدن کباب کوبیده را شروع نمایید.
از سیخ پهن مخصوص کباب کوبیده استفاده کنید . پهن ترین سایز سیخ مخصوص کوبیده است.
حدود 100 گرم از گوشت را در دست گرد کنید و سیخ را بین گوشت فرو کنید و گوشت را در سطح سیخ پهن نمایید.
با انگشت به فاصله یک سانتی متر روی گوشت فرو کرده و رد ایجاد کنید.
منقل را آماده کنید . ذغال ها را روی منقل ریخته و و آنها را گداخته کنید. صبر کنید تا آتش منقل بیفتد و فقط ذغال ها گداخته و قرمز باشند.
راهنمایی: طرز تهیه کامل کباب کوبیده مرغ
سیخ ها را با فاصله کم روی منقل چیده و با فاصله کم برگردانید . باید سرعت در برگرداندن سریع کباب ها داشته باشید تا نریزد.
در واقع هر طرف کباب حدود سه ثانبه روی منقل باشد و سریع برگردانده شود در غیر این صورت کباب از روی سیخ می ریزد.
اگر یک طرف کباب در حال پخت باشد و طرف دیگر خام بماند کباب از روی سیخ می ریزد.
بعد از پخت کامل ،کباب ها را در کنار پلو زعفرانی و گوجه کبابی سرو کنید.
12jav.net