فیلم: طرز تهیه فلافل لبنانی ترد و خوشمزه با سس ارده
بهترین روش برای تهیه فلافل لبنانی ترد را در این فیلم از برنامه به خانه بر می گردیم تماشا کنید.
دوات آنلاین -فلافل لبنانی طرفداران زیادی دارد و از جمله غذاهایی است که از هر سنی به آن علاقه مند هستند. فلافل باید ترد و تازه باشد به همین دلیل بهتر است آن را خودتان در خانه درست کنید و البته با اضافه کردن سس ارده خوشمزه ترش کنید. برای این کار فیلم بالا را از برنامه به خانه بر می گردیم مشاهده کنید.
مواد لازم برای فلافل لبنانی
نخود خیس کرده ٤٠٠ گرم
پیاز ١ عدد
سیر ٢ حبه
جعفری ٥٠ گرم
گشنیز ٥٠ گرم
زیره ۲ قاشق غذاخوری
تخم گشنیز ٢ قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر ١ قاشق چایخوری
پودر انبه ١ قاشق غذاخوری
کنجد به میزان لازم
سماق به میزان لازم
نمک و فلفل قرمز
روغن سرخ کردنی
بیشتر بخوانید: دستور پخت سمبوسه ترد
مواد لازم برای سس ارده
ماست 1 پیمانه
ارده ٣ قاشق غذاخوری
سیر له شده ١ حبه
آب لیمو ترش 1.5 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل
روغن زیتون ٢ قاشق غذاخوری
دستور پخت فلافل لبنانی
نخود از ٢٤ ساعت قبل خیس شده و ٢تا ٣ بار آب آن عوض میشود.
فیلم آشپزی: آموزش کامل پخت سمبوسه پیتزایی
در یک تابه داغ بدون روغن تخم گشنیز و زیره را کمی بو داده و آسیاب کنید.
از چرخ گوشت یا خردکن استفاده میکنید، نخود را ابتدا چرخ کرده سپس سبزیها، سیر، پیاز همگی چرخ شده.
سپس در یک کاسه بزرگ همه مواد با هم مخلوط شده و ادویه ها و بکینگ پودر هم اضافه شده و به خوبی مخلوط میشود.
از قالب فلافل یا از دست برای فرم دادن استفاده میشود سپس در کنجد یا سماق زده و فلافلها در روغن داغ سرخ میشوند.
برای تهیه سس همه مواد سس با هم ترکیب شده و به خوبی هم زده تا یکدست شود.
12jav.net