طرز تهیه کامل شامی رشتی یا شامی پوک
شامی رشتی یکی از بهرتین غذاهایی است که می توانید برای شام درست کنید. طرز تهیه این غذا را در این مطلب بخوانید.
دوات آنلاین -شامی رشتی یا شامی پوک یکی از پرطرفدارترین شامیهای ایرانی مخصوص استان گیلان است که مخصوصا در ماه مبارک رمضان و سر سفرههای افطار گیلانیها میتوان دید. این شامی بهخاطر بافت پوک و پفکی و رشتههای گوشت داخل آن طرفداران زیادی در ایران دارد و هرکس گذرش به گیلان افتاد، بد نیست این غذای محلی را تست کند.
مواد لازم برای شامی رشتی
این میزان مواد برای 4 الی5 نفر است.
لپه: ۱۵۰ گرم
نخود: ۵۰ گرم
گوشت مغز ران یا گردن گوسفند: ۲۵۰ گرم
پیاز: ۲ عدد
تخم مرغ: ۲ عدد
سیر: ۳ حبه
نمک و فلفل و زردچوبه: به میزان کافی
دستور پخت شامی رشتی
ابتدا نخود و لپه را از ۲۴ ساعت قبل خیس کرده و چندبار آب آن را عوض کنید.
فیلم آشپزی: طرز تهیه خورش متنجان مرغ گیلانی
بعد آن را به همراه یک عدد پیاز نصفشده و زردچوبه و 2لیوان آب یک ساعت بپزید و سپس آن را آبکش کنید تا هیچ آبی نداشته باشد و بعد با غذاساز کاملا یکدستشان کنید.
گوشت را به همراه یک عدد پیاز و 3حبه سیر و فلفل سیاه و زردچوبه با یک لیوان آب، 2ساعت با شعله کم بپزید و بعد حسابی ریش ریشاش کنید.
حالا نخود و لپه میکسشده را با گوشت ریشریش و نمک و فلفل سیاه و تخممرغ مخلوط کنید و ورزشان دهید تا کاملا یکدست شوند.
سپس کف دستتان را خیس و شامیها را به اندازه یک نعلبکی بزرگ تقسیمبندی کرده و وسط آنها را با انگشت سوراخ کنید تا بهتر مغز پخت شوند. در آخر دوطرف شامیها را داخل روغن داغ سرخ کنید و وقتی طلایی شدند، شامی پوک گیلانی شما حاضر است.
منبع: همشهری
12jav.net