مرورگر شما از این نوع محتوای ویدیویی پشتیبانی نمیکند. لطفاْ نرم افزار مرورگر خود را بروزرسانی کنید.
This is a modal window.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
End of dialog window.
دوات آنلاین -خورش متنجان مرغ از غذاهای خوشمزه و معروف گیلانی است البته آن را در شهرهای دیگر مانند اصفهان نیز درست می کنند که البته دستور پختش کمی متفاوت است. طرز تهیه این غذا را در فیلم بالا یاد بگیرید.
مرغ ۴ تکه
گردو ۳۰۰ گرم
رب انار ۱تا ۲ق غ
رب گوجه فرنگی ۱ق غ
پیاز متوسط ۱ عدد
کشمش پلویی ۱۰۰ گرم
قیسی ۲۰۰ گرم
آب انار نصف پیمانه( در صورت دلخواه)
شکر ۳ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زردچوبه و گلپر به میزان لازم
در ظرف مناسب کمی روغ ریخته و پیاز رنده شده را تفت داده و گردوی چرخ شده را افزوده به همراه نمک و فلفل و زردچوبه سپس رب گوجه و رب انار هم اضافه کرده و در این مرحله در صورت دلخواه آب انار اضافه شده یا آب.
فیلم آشپزی: طرز تهیه اناربیج گیلانی با رب انار
مرغها با فلفل و زردچوبه مزه دار شده و سرخ میشود و به خورشت در حال پخت افزوده میگردد.
وقتی خورش به قوام رسید کشمش و قیسی تفت داده را به غذا اضافه کرده و در مراحل آخر پخت شکر و گلپر مزه این خورشت را تکمیل خواهد کرد.
نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.