2024/11/22
۱۴۰۳ جمعه ۲ آذر
پیشنهادات ما
روش کاشت فلفل و گوجه فرنگی در آپارتمان

روش کاشت فلفل و گوجه فرنگی در آپارتمان

اگر می خواهید در خانه خود داخل گلدان فلفل یا گوجه فرنگی بکارید این مطلب شما را به طور کامل راهنمایی می کند.

دوات آنلاین -آپارتمان‌های ما پر از گلدان است. از کاکتوس گرفته تا حسن یوسف و شمعدانی و... گیاهانی که هم حضورشان ما را دلگرم می‌کند هم ردی از طبیعت دور از دسترس را با خود دارند و هم به زیباتر شدن خانه‌هایمان کمک می‌کنند. در این میان اما انتخاب بعضی‌ها داشتن گیاهی است که محصول بدهد. تجربه‌ای که در گذشته و با زندگی در خانه‌های ویلایی با باغچه‌های بزرگ بسیار عادی بود امروزه تبدیل به چیزی دور از دسترس شده. به خاطر همین هم خیلی‌ها سعی می‌کنند هرچند محدود اما همان حال و هوا را در آپارتمان‌های محصور زنده کنند. در ادامه روش کاشت فلفل و گوجه فرنگی را در آپارتمان و داخل گلدان به نقل از چاردویاری جام جم بخوانید:

چگونه در خانه گوجه فرنگی بکاریم

شیوه کاشت گوجه ‌فرنگی در گلدان

از محبوب‌ترین گیاهان محصول‌دار است و خیلی‌ها به عنوان اولین گزینه برای پروش یک گیاه دارای محصول سراغ آن می‌روند. پر خاصیت‌ بودن گوجه فرنگی، استفاده‌ از آن در هر حالت (پخته و خام) آسانی فرآوری آن باعث شده جزو محبوب‌ترین محصولاتی باشد که بتوان در گلدان یا باغچه کاشت.

 

اولین نکته برای کاشت گوجه‌ فرنگی توجه به زمان و تقویم است. این کار ارتباط کاملا مستقیم به آب‌ و هوای منطقه‌ای که در آن هستید دارد. فصل سرما باید کاملا گذشته و احتمال سرما یا یخبندان وجود نداشته باشد. بنابراین تا زمانی که سرما به‌طور کامل نگذشته باشد نباید بذرها را در خاک گذاشت.

 

آموزش: روش کاشتن سبزی ریحان در گلدان و آپارتمان

 

بذرها را روی خاک گلدان و به صورت متراکم بپاشید، ولی حواس‌تان باشد گلدان‌تان قبل از کاشتن بذر مرطوب باشد. زیر گلدان‌تان باید چند تا سوراخ داشته باشد تا اضافه‌های آب از زیر آن به بیرون منتقل شود.

 

حالا یک لایه خاک دیگر روی بذرها بپاشید. این مقدار خاک باید بین نیم تا یک سانتی‌متر باشد. حالا روی خاک یک لایه کاغذ یا روزنامه بگذارید. این کار باعث می‌شود بذرها یک جا جمع نشده و خاک خراب نشود و بافت خاک از بین نمی‌رود.

 

مرحله بعد آبیاری ‌کردن گلدان است.  حالا باید گلدان را در جای گرم قرار دهید. هر جایی که فکر می‌کنید به اندازه کافی گرما به به گلدان می‌رسد، جای مناسبی است. وقتی اولین نشانه‌های جوانه‌زدن را مشاهده کردید گلدان را به جایی که نور کافی و مناسب دارد منتقل کنید.  زمانی که جوانه‌ها بین 5 تا 10 سانتی‌متر رشد کردند نوبت به مرحله نشاکاری می‌رسد.

 

فوت و فن: ساخت تراریوم در منزل را یاد بگیرید

 

باید نشاها را به یک گلدان بزرگ‌تر و با مقدار خاک بیشتر منتقل کنید و در جایی که گرما و نور مناسب به آن برسد قرار دهید. چیزی در حدود دو ماه تا دو ماه و نیم بعد گوجه‌فرنگی‌های حاصل از دسترنج‌تان را می‌توانید استفاده کنید.

روش و شویده کاشت فلفل در گلدان چگونه است

چگونه در آپارتمان فلفل بکاریم

معمولا زمان مناسب برای کاشت فلفل، اواخر فصل بهار و اوایل تابستان است و این گیاه خیلی به سرما حساس است. اولین مرحله کاشتن بذر فلفل در خاک مناسب است؛ خاکی که دارای کود و مواد مغذی کافی باشد.

 

بذرها را نیاز نیست خیلی عمیق بکارید. همین که خاک روی بذرها را بپوشاند کافی است. روی خاک را آبیاری کنید و آن را مستقیما جلوی نور آفتاب و در دمای مناسب بگذارید. دمای طبیعی خانه که بین 21 تا 27‌درجه سانتی‌گراد است مناسب است.

 

پیشنهاد: بهترین محصولات کشاورزی که می‌توانید در خانه بکارید

 

برای این‌که بذرهایی که کاشتید به نشا‌های مناسب تبدیل شوند و به اندازه کافی رشد کنند، چیزی در حدود 8 تا 10 هفته زمان نیاز است. بعد زمان آن است که نشاها را به گلدان بزرگ‌تر یا باغچه‌تان منتقل کنید. نشاها را با فاصله بین 5 تا 10 سانتی‌متر بکارید. چون نشاها هنوز مقاوم نشده‌اند می‌توانید یک تکه چوب را در نزدیکی نشا بگذارید، جوری که نشا به آن تکیه داده شود. نشاها را که کاشتید بلافاصله  به آنها آب دهید.

 

نکته مهم در آبیاری فلفل این است که هر روز باید آن را سیراب کنید. نیاز آبی فلفل بالا است و بستر خاک همیشه باید مرطوب باشد، مخصوصا زمانی که گیاه در حال رشد است.

 

دو عامل حرارت و مقادیر نامناسب آب می‌تواند باعث افتادن گل آن شود. همچنین حرارت زیاد و رطوبت کم باعث ریزش گل و میوه می‌شود. فلفل‌های شیرین برای باردهی چیزی در حدود 60 تا 90 روز زمان نیاز است ولی فلفل‌های تند زمان بیشتری در حدود 120 روز نیاز دارند.

12jav.net

 

پیشنهادات ما
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.