بستنی توت فرنگی با ثعلب؛ دستور تهیه گام به گام
بستنی توت فرنگی طرفداران زیادی دارد. شما هم می توانید آن را در خانه تهیه کنید.
دوات آنلاین -طرز تهیه بستنی توت فرنگی با ثعلب در خانه چندان سخت نیست. فقط باید کمی ذوق و حوصله به خرج بدهید و دستور تهیه ای را که در زیر به نقل از خراسان آمده است گام به گام رعایت کنید.
مواد لازم برای بستنی توت فرنگی
توت فرنگی تازه - ۴۰۰ گرم
شکر - ۱۸۰ گرم
نمک - کمی
ثعلب - نصف قاشق چایخوری
شیر - یک لیوان
خامه صبحانه – دو لیوان
یخ - به مقدار زیاد
عصاره وانیل یا اسانس توت فرنگی - نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه بستنی توت فرنگی
1- ابتدا توت فرنگیها را بشویید و ساقه و برگ آن را جدا کنید.
2- توت فرنگیها را به همراه نصف مقدار شکر در مخلوط کن یا غذاساز بریزید و خوب پوره کنید و نیمی دیگر از شکر را با ثعلب مخلوط کنید.
آموزش: طرز تهیه بستنی شکلاتی در خانه را یاد بگیرید
3- شیر و خامه را با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم گاز بگذارید تا ولرم شود اما نجوشد.
4- خامه و شیر را از روی گاز بردارید و ترکیب شکر و ثعلب را در چند مرحله به آن اضافه کنید و حین اضافه کردن مرتب هم بزنید.
5- روی پوره توت فرنگی عصاره وانیل یا اسانس توت فرنگی بریزید و سپس مخلوط شیر ،خامه و ثعلب را به آن اضافه کنید.
طرز تهیه: بستنی کاکائویی خانگی را چطور درست کنیم
6- این ترکیب را به مدت ۲ دقیقه هم بزنید تا مایه یکدستی درست شود.
7- مخلوط را در یک کاسه استیل بریزید و در یخچال بگذارید تا خنک شود.
8- یک ظرف دیگر را پر از یخ کنید و روی یخها مقداری نمک بریزید تا سرمای بیشتری به دست بیاید.
9- ظرف استیل مایه بستنی را روی ظرف حاوی یخ بگذارید به گونهای که دور تا دور ظرف کاملا با یخ پوشانده شود.
10- ظرف بستنی را به صورت نیم دایره به چپ و راست بچرخانید و هر چند دقیقه یک بار با کاردک کناره ظرف بستنی را بتراشید تا قسمتی از بستنی که خودش را گرفته به ته ظرف برود و قسمتهای شل و آبکی به کنارهها بیایند و در اثر تماس با یخ خوب سفت شوند.
11- این کار را ادامه دهید تا تمام بستنی خودش را بگیرد و سفت شود.
12- بستنی را به مدت ۱۲ ساعت در فریزر بگذارید تا کاملا ببندد و آماده خوردن شود.
12jav.net