2021/05/09
۱۴۰۰ يکشنبه ۱۹ ارديبهشت
فوت و فن هایی برای خوشمزه شدن فرنی مجلسی

فوت و فن هایی برای خوشمزه شدن فرنی مجلسی

اگر طرز تهیه فرنی را بلد هستید حتما 6 نکته ای را که در این مطلب آمده است رعایت کنید تا فرنی مجلسی شما خوشمزه تر شود.

دوات آنلاین -فرنی یکی از دسرهایی است که در ماه رمضان مصرف بیشتری دارد. به همین دلیل باید کدبانوی منزل نکات تهیه آن را به خوبی بداند. ادامه مطلب را  به نقل از روزنامه خراسان مطالعه کنید.

فرنی مجلسی را چطور درست کنیم

نکات آشپزی برای پختن فرنی مجلسی

 آرد برنج را حتما باید در شیر سرد حل کنید. اگر شیر گرم یا داغ باشد، آرد گلوله گلوله و فرنی خراب می‌شود.

 

آرد برنج مرغوب و ایرانی در عطر و رنگ و طعم فرنی تاثیر مستقیم دارد.

 

بهتر است فرنی را تا داغ است در ظرف مناسب بریزید.

 

ترفند: شیر برنج مجلسی را چطور خوشمزه تر درست کنیم

 

 برای تزیین از دارچین و گل سرخ و خلال پسته و بادام یا هر چیزی که خودتان دوست دارید، استفاده کنید.

 

 اگر می‌خواهید فرنی شما خوش طعم و مجلسی شود، بهتر است هنگام پخت فرنی مقداری کره و خامه به مواد فرنی اضافه کنید.

 

برای این‌که بتوانید متوجه شوید فرنی شما آماده شده است یا خیر، با کفگیر یا قاشق روی آن خطی بکشید. اگر جای خط باقی ماند و سریع از بین نرفت، فرنی شما آماده است.

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.