2021/05/06
۱۴۰۰ پنج شنبه ۱۶ ارديبهشت
معرفی بهترین دمنوش ها برای فصل بهار + طرز تهیه

معرفی بهترین دمنوش ها برای فصل بهار + طرز تهیه

فصل بهار دمنوش های خاص خودش را دارد که هم خوش طعم است و هم فواید زیادی دارد. با این دمنوش ها آشنا شوید.

دوات آنلاین -دمنوش تنها برای فصل زمستان نیست بلکه می‌توان برای فصل بهار هم دمنوش مناسب که به گل‌های بهاری معطر باشد، تهیه کرد. در ادامه به تعدادی از این دمنوش‌ها اشاره می کنیم تا شما بر حسب ذائقه خود بتوانید یکی از آن‌ها را انتخاب و نوش جان کنید.

 

دمنوش ترکیبی از چای سیاه با استوقودوس و گل‌های بهاری

این دمنوش را می‌توانید به چند صورت تهیه کنید. ترکیبات هرکدام متفاوت است و می‌توانید آن ها را با توجه به ذائقه‌تان انتخاب کنید.

 

محتویات ترکیب اول

علف لیمو، چای سیاه، پوست لیمو، گلبرگ گل رز، استوقودوس و وانیل

 

محتویات ترکیب دوم

گل رز، گیلاس و چای سبز.

 

روش دم‌کردن

مانند چای آن ها را دم کنید. اگر دمنوش آماده این چای‌ها را دارید هم می‌توانید مانند دمنوش چند دقیقه در آب‌جوش بگذارید تا دم بکشد.

در فصل بهار دمنوش بابونه بنوشید

چای سفید با بابونه و گل رز

این دمنوش آرامش‌بخش مخلوطی از چای سفید سوزنی با گل‌های بهاری است. رایحه‌ای سرشار از عطر گل‌ها و طعمی با طراوت و قوی دارد که پس از نوشیدن، مدتی در دهان باقی می‌ماند.

 

محتویات

گل رز، گل بابونه و چای سفید

 

 روش دم‌کردن

همه گیاهان را در یک فنجان بریزید و روی آن را با آب‌جوش بپوشانید، سپس درِ آن را بگذارید تا چند دقیقه دم بکشد. بعد آن را صاف کنید و بنوشید.

 

دمنوش علف لیمو با گل شاه‌پسند

این دمنوش بیشتر حال‌وهوای گردش در چمنزارهای تابستانی را دارد.

 

دمنوشی سبک با عطر و طعمی ملایم است که خستگی را از تن تان درمی‌ آورد.

 

از آن‌جا که کافئین ندارد، در هر ساعتی از روز می‌توانید از آن لذت ببرید.

 

 محتویات

نعناع، مریم‌گلی، علف لیمو، گلبرگ‌های رز، گل شاه‌پسند و مقدار کمی استوقودوس.

 

آموزش: طرز تهیه سکنجبین خانگی را یاد بگیرید

 

روش دم‌کردن

همه گیاهان را در یک فنجان بریزید و روی آن را با آب‌جوش بپوشانید، سپس درِ آن را بگذارید تا چند دقیقه دم بکشد. بعد از صافی عبور دهید و بنوشید.

چای زنجبیل با عسل و لیمو برای فصل بهار مناسب است

چای زنجبیل، لیمو و عسل

محتویات

آب یک فنجان لیمو،یک قاشق چای‌خوری پوست لیموی رنده‌ شده، یک  قاشق چای‌خوری عسل ، یک‌دوم قاشق غذاخوری زنجبیل تازه رنده‌ شده یا یک‌چهارم قاشق چای‌خوری پودر زنجبیل.

 

بیشتر بخوانید: چای ترش برای چی خوب است

 

روش دم‌کردن

زنجبیل و پوست لیمو را با هم مخلوط کنید و روی آن را با یک فنجان آب بپوشانید.

 

بگذارید آهسته بجوشد تا دم بکشد. بعد از ۱۰ دقیقه آب لیمو را اضافه کنید. مایع را صاف کنید و عسل را به آن بیفزایید.

دمنوش گل نسترن در فصل بهار می چسبد

چای میوه گل رز یا نسترن

انواع گل رز از دیرباز در تهیه چای و دمنوش کاربرد داشته‌اند.

 

از گل سرخ و محمدی تا نسترن و انواع دیگر گل رز می‌توان به دو صورت دمنوش درست کرد. دمنوش گلبرگ‌های گل رز و دمنوش میوه گل رز. این دمنوش را می‌توانید در هر ساعتی از روز بنوشید.

 

پیشنهاد: شربت جلاب چیست + طرز تهیه و خاصیت‌ها

 

محتویات

میوه نسترن

 

روش دم‌کردن

مقداری از گلبرگ یا میوه رز، نسترن یا گل محمدی را مانند چای دم کنید، از صافی عبور دهید و بنوشید.

 

منبع: خراسان

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.