طرز تهیه سکنجبین خانگی را یاد بگیرید
همه فوت و فن هایی را که برای درست کردن سکنجبین سنتی لازم است بدانید در این مطلب بخوانید.
دوات آنلاین -سکنجبین فقط برای سیزده بدر نیست بلکه در روزهای گرم سال نیز می توانید با آن نوشیدنی خنک و دلپذیری را درست کنید و از آن لذت ببرید. ضمن این که از فواید زیاد نیز بهره مند خواهید شد اما بهتر است سکنجبین را خودتان در خانه و به شیوه سنتی تهیه کنید. روش این کار را در ادامه به نقل از ایرنا بخوانید:
مواد لازم برای تهیه سکنجبین خانگی
نعناع ۲ کیلو
سرکه سفید نصف الی ۱ پیمانه
شکر ۳ کیلو
آب 10 تا 12 لیوان
گلاب مقداری
طرز تهیه سکنجبین
۱. شکر و آب را با هم مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشند و شکر کاملا در آب حل شود. سپس نعناع پاک شده و شسته شده را ۳ تا ۴ دسته میکنیم و با نخ میبندیم و داخل شهد شکر و آب می کنیم و با حرارت ملایم اجازه میدهیم تا شهد بجوشد و غلیظ شود.
بیشتر بخوانید: لیمو و عسل برای چی خوب است
۲. وقتی شهد قوام کافی را بدست آورد و عطر نعنا در شهد جدا شد گلاب و سرکه را هم اضافه میکنیم و صبر میکنیم تا چند قول بزنند. و وقتی که که شربت را با کفگیر برداشتیم و شربت در لبه کفگیر به صورت نیم دایره جمع شد و وسطش شکاف خورد شربت سکنجبین آمادست.شربت را از صافی رد کنید و بعد از خنک شدن در شیشه های در بسته در یخچال نگهداری کنید.
12jav.net