ادویه مناسب برای هر غذا کدام است
اگر می خواهید در آشپزی از ادویه استفاده کنید بد نیست این مطلب را بخوانید و به پیشنهادهای آن توجه کنید.
دوات آنلاین -ادویه در آشپزی نقش بیار مهمی دارد و به خوش طعم و معطر شدن غذا بسیار کمک می کند البته باید میزان آن را همیشه در حد مناسب نگه داشت تا مزه اصلی را تحت تاثیر قرار ندهد. این که در چه غذایی کدام ادویه را بریزیم بیشتر به سلیقه خود شما بستگی دارد اما در ادامه ادویه مناسب برای غذاهای مختلف به نقل از کانال ایده های خانه داری معرفی شده است.
ادویه پلو چی مناسب است
گل سرخ یا گل محمدی، زیره ، دارچین ، میخک ، هل ( همه را مخلوط کنید و پودرش را آماده داشته باشید.)
ادویه آبگوشت
زرچوبه، دارچین، فلفل سیاه، جوز هندی، بادیان، میخک
ادویه ترشی مخلوط و لیته
نعنا خشک، گلپر، تخم گشنیز، تخم سیاه دانه ، زیره سیاه و سبز، کاری، زردچوبه
ادویه ترشی بادمجان
گلپر، زردچوبه
ادویه ماست وخیار
فلفل سیاه، نعنا خشک، ریحان، مرزه، ترخون خشک و پودر گل سرخ
ادویه فلافل
زیره سبز، کاری، زنجبیل، فلفل قرمز، گشنیز و شنبلیله
ادویه کوکو سبزی
پودر گل محمدی، کاری، دارچین، فرفل سیاه
ترفند: بهترین روش برای نگهداری ادویه جات
ادویه پلو های مخلوط مثل لوبیا پلو
ادویه پلویی و مقداری دارچین
ادویه مرغ و ماهی
زعفران ، زنجبیل، برگ بو و پودر سیر
پیشنهاد: جوزهندی در چه غذاهایی استفاده میشود
ادویه کباب تابه ای
فلفل سیاه، پودر لیمو عمانی، سماق ، زردچوبه
ادویه سوپ
پودر آویشن و یک یا دوعدد برگ بو
ادویه خورشت
دارچین، زیره سبز، پودر گل محمدی
12jav.net