2021/05/10
۱۴۰۰ دوشنبه ۲۰ ارديبهشت
طرز تهیه بستنی خانگی با ثعلب و خامه

طرز تهیه بستنی خانگی با ثعلب و خامه

تمام فوت و فن های درست کردن بستنی خانگی خوشمزه را در این مطلب یاد بگیرید.

دوات آنلاین -درست کردن بستنی خانگی کار هیجان انگیز و جذابی است که البته کمی حوصله می خواهد. طرز تهیه نوعی بستنی را که در آن از خامه و ثعلب استفاده شده است در ادامه به نقل از روزنامه خراسان بخوانید:

 

مواد لازم برای درست کردن بستنی خانگی

شیر پر چرب - یک لیتر

زعفران -  به مقدار لازم

شکر -  500 گرم

گلاب -  نصف استکان

ثعلب -فقط یک قاشق مرباخوری سرخالی

خلال پسته - 50 گرم

خامه معمولی - 100 گرم

چگونه در خانه ستنی درست کنیم

دستور تهیه بستنی خانگی

۱- برای درست کردن بستنی سنتی، ابتدا خامه را در یک سینی بریزید و با یک جسم صاف آن را کف سینی پهن کنید تا قطر آن تقریبا به 2 میلی متر برسد.

 

۲-  سینی خامه را در فریزر قرار دهید تا یخ بزند.

 

3- در این فاصله شیر را در یک قابلمه بریزید و روی گاز قرار دهید تا بجوشد، در این زمان زعفران دم کرده را به همراه گلاب به شیر اضافه کنید.

 

4- شکر و ثعلب را در ظرفی مخلوط و به تدریج به قابلمه شیر اضافه کنید و خوب هم بزنید تا زمانی که غلیظ شود.

 

5- زیر قابلمه را خاموش کنید و روی یخ قرار دهید تا خنک شود ، کمی مواد را هم بزنید تا کشدار شود.

 

۶- بعد از این‌که مواد کمی خنک شد آن را داخل فریزر قرار دهید تا منجمد شود.

 

راهنما: چگونه در خانه فالوده شیرازی درست کنیم

 

۷- هر نیم ساعت مواد را از فریزر بیرون آورید و هم بزنید، تا پنج مرحله این کار را انجام دهید تا بستنی به خوبی کش بیاید.

 

۸-  در آخر پسته و خامه یخ زده را خرد و به بستنی اضافه کنید ، بستنی را دربستنی خوری بریزید و سرو کنید.

برای درست کردن بستنی خانگی چه نکاتی را رعایت کنیم

نکات ریز  اما مهم

۱-  برای تهیه بستنی بهتر است از خامه  35 درصد به بالا استفاده کنید.

 

پیشنهاد: چطور در خانه بستنی ایتالیایی درست کنیم

 

۲- اگر ثعلب مورد استفاده در بستنی خوب و مرغوب نباشد، بستنی یخ می زند و کشدار نمی‌شود.توجه داشته باشید استفاده از ثعلب زیاد خطر دارد.

 

۳- شکر زیاد مانع بستن بستنی می‌شود.

 

۴- شیر را قبل از تهیه بستنی حتما بجوشانید.

 

۵- مقدار زعفران در بستنی باید طوری باشد که بعد از آماده شدن بستنی  کم رنگ تر نشود.اگر می خواهید تکه های خامه درون بستنی یخ نزند ،حتما باید از خامه پرچرب استفاده کنید.

 

۶-  خامه را کمی با چنگال بزنید و در یک سینی لبه دار یا یک ظرف پیرکس که کف آن پلاستیک فریزر پهن کرده اید، بریزید و صاف کنید، سپس داخل فریزر قرار بدهید تا خودش را بگیرد.

 

۷- برای تهیه بستنی شکلاتی  می‌توانید به‌جای زعفران از پودر کاکائو استفاده کنید.

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.