2021/09/28
۱۴۰۰ سه شنبه ۶ مهر
دیباچه
چطور در خانه بستنی ایتالیایی درست کنیم

چطور در خانه بستنی ایتالیایی درست کنیم

شاید درست کردن بستنی در خانه کار غیرممکنی به نظر برسد اما بستنی ایتالیایی دسری است که به راحتی می‌توانید در خانه آن را تهیه کنید.

دوات آنلاین-اگر می خواهید دسری درست کنید که مطابق سلیقه خودتان آن را سرو کنید و قالب بزنید بستنی ایتالیایی یک دسر مناسب و خاص برای مهمانی‌های شما می‌تواند باشد.

شاید درست کردن بستنی در خانه به نظر کار غیرممکنی برسد اما بستنی ایتالیایی دسری است که به راحتی می‌توانید در خانه آن را تهیه کنید. برای آماده کردن بستنی ایتالیایی به این مواد نیاز دارید:

پودر ژلاتین :یک قاشق چایخوری 

 شیر:یک دوم پیمانه

 کره بدون نمک :60 گرم 

 وانیل شکری :2 قاشق چایخوری 

 آب :یک قاشق غذاخوری 

 سفیده تخم مرغ :3 عدد

 پودر شکر:یک دوم پیمانه

 آب لیمو:یک قاشق چایخوری

 شربت قند:یک قاشق غذاخوری 

 بیسکویت :120 گرم 

ابتدا آب را داخل یک کاسه کوچک بریزید و پودر ژلاتین را روی آن بپاشید

و اجازه دهید تا 2 الی 3دقیقه بماند تا نرم شود،

پس از آن شیر، کره و وانیل را در قابلمه ای مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قراردهید،

سپس این مواد را آرام به هم زنید تا شیر گرم و کره در آن آب شود.

آنگاه قابلمه را از روی حرارت برداشته و ژلاتین را به آن اضافه کنید تا کاملا حل شود،

پس از آن بگذارید این مایه خنک شود و چندبارهم بزنید تا سفت نشود.

پس از این مراحل سفیده ها را در کاسه بزرگی با همزن دستی یا برقی آن قدر به هم بزنید تا کاملا سفت شود.

سپس پودر شکر را به تدریج به سفیده ها اضافه کنید و به هم بزنید تا زمانی که رنگ مایع تان کاملا غلیظشود،

در این حین آب لیمو را نیز به آن اضافه کنید و به مدت 30 ثانیه دیگر به هم بزنید.

پس از آن ، مخلوط شیر را که خنک شده به تدریج به مواد اضافه کنید و آرام مخلوط کنید.

در این مرحله مواد آماده شده را درون دستگاه بستنی ساز بریزید و در صورتی که این دستگاه را در اختیارنداشته باشید

مواد را در ظرف پلاستیکی گودی بریزید و آن را در فریزر با درجه بالا قرار دهید.

بعد از دو ساعت مواد به تدریج سفت می شود،

در این هنگام آن را از فریزر خارج نمائید و با همزن آن قدربزنید تا نرم و یکدست شود.

و پس از آن بیسکویت خرد شده را به مواد اضافه کنید.

سپس در ظرف را محکم ببندید و دوباره آن را داخل فریزر با درجه کم بگذارید.

قبل از مصرف بستنی ، آن را در مایکروویو قرار دهید تا کمی نرم شود، برای تزئین می توانید از گیلاس وویفر استفاده نمایید.

 

منبع: namnak

 

زعفران کشمون
کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.