مرورگر شما از این نوع محتوای ویدیویی پشتیبانی نمیکند. لطفاْ نرم افزار مرورگر خود را بروزرسانی کنید.
This is a modal window.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
End of dialog window.
دوات آنلاین -سالادی که روی میز غذا می گذارید در جلب توجه مهمانان بسیار اهمیت دارد برای همین باید دنبال سالادهای خاص و مجلسی باشید. یکی از آنها سالاد گرم آسیایی با سس سبز است که دستور تهیه آن در فیلم بالا آموزش داده شده است.
بچه اسفناج ۱۰۰ گرم
قارچ مزه دار ۲۵۰ گرم
سیب زمینی ۴ عدد
هویج دو عدد
گل کلم ۱۰۰ گرم
سیب درختی یک عدد
فلفل دلمه یک عدد
بادام پرک مقداری
مغز تخم آفتاب گردان یک قاشق
جعفری تازه یک دسته
تربچه سه عدد
مغز کرفس دوساقه
همه سبزیجات خوب شسته، به ابعاد دلخواه خرد کرده، قارچ را با کره و سیر تفت دهید.
بیشتر بخوانید: سالاد اندونزی را چطور درست کنیم
گل کلم را به گلچه های کوچک خرد کنید، به مدت سه دقیقه با آبجوش و نمک بپزید، له نشود، نیم پز شود.
سیب زمینی را پخته، با سیر و نمک و کره و پاپریکا مزه دار کنید.
در همین زمینه: طرز تهیه تبوله لبنانی
پنیر سفید ۵۰ گرم
جعفری له شده نصف پیمانه
سیر تازه یک عدد
سرکه بالزامیک
یک سوم پیمانه
روغن زیتون
یک چهارم پیمانه
کمی آرومات
همه مواد ترکیب و یه دست شود سپس با سالاد مخلوط کنید ۱۰ دقیقه بعد سرو کنید.
نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.