2024/11/22
۱۴۰۳ جمعه ۲ آذر
پیشنهادات ما
دستور پخت کامل خورش ریواس با گوشت

دستور پخت کامل خورش ریواس با گوشت

خورش ریواس یک غذای بهاری خوشمزه است که می توانید طرز تهیه آن را در این مطلب بخوانید.

دوات آنلاین -خورش ریواس کمی ترش مزه است. این غذا را در فصل بهار می توان درست کرد و طرفداران زیادی دارد. دستور پخت آن را در ادامه به نقل از روزنامه خراسان بخوانید:

 

مواد لازم برای 4 نفر

ریواس -  یک کیلوگرم

گوشت بدون استخوان -  نیم کیلوگرم

پیاز -  2عدد

شکر -  2 تا 3قاشق سوپ‌خوری

روغن، نمک و فلفل - به میزان لازم

نعناع تازه - 150 گرم

جعفری تازه -  ۲۰۰ گرم

دستور پخت خورش ریواس را یاد بگیرید

طرز تهیه خورش ریواس

خورش ریواس به‌ دلیل طعم ترش آن ، یکی از خوشمزه‌ترین خورش‌های بهاری است. یکی از روش‌های پخت آن همراه نعناع و جعفری (مانند خورش کرفس) عطر و بوی بی‌نظیری دارد.

 

1- ابتدا پیازها را پوست و بعد از شستن ریز خرد کنید.

 

فیلم آشپزی: دستور پخت خورش ماست با مرغ

 

2- در یک قابلمه مناسب مقداری روغن بریزید و روی شعله اجاق‌گاز قرار دهید تا داغ شود.

 

3- پس از آن، پیاز را اضافه کنید و تفت دهید تا طلایی رنگ شود.

 

4- گوشت را بشویید و به صورت قیمه‌ای خرد کنید، سپس به پیاز داغ اضافه کنید و همراه با آن تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.

 

بیشتر بخوانید: دمی گوجه خوشمزه با سیب زمینی؛ طرز تهیه و فوت و فن ها

 

5- دو تا سه لیوان آب جوش به مخلوط گوشت و پیاز اضافه کنید، در ظرف را بگذارید و تا پخت کامل گوشت روی حرارت متوسط اجاق گاز صبر کنید.

 

6- در این فاصله ریواس‌ها را پوست کنید، بعد از شستن به قطعات سه سانتی‌متری یا به اندازه دو بند انگشت خرد کنید.

 

7-  نعناع و جعفری تازه را هم پاک و بعد از شستن، ریز خرد کنید.

 

8- حالا در یک تابه کوچک، مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس نعناع و جعفری خرد شده را داخل روغن بریزید و تفت دهید.

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه آسان خورشت آلو اسفناج با گوشت

 

9- بعد از آن‌که گوشت پخت، ابتدا نعناع و جعفری سرخ شده را اضافه کنید و 10 دقیقه حرارت دهید. بعد از آن ریواس را همراه شکر، نمک و فلفل اضافه کنید وحرارت دهید.

 

نکات ریز آشپزی

نکته ۱: مقدار نعناع نباید خیلی زیاد باشد زیرا باعث تلخ شدن خورش می‌شود.

 

نکته۲: زمان جوشیدن خورش بعد از اضافه کردن ریواس نباید زیاد باشد زیرا ریواس به سرعت له می‌شود.

 

نکته۳: با توجه به این‌که ریواس طعم ترشی دارد، اگر خورش را با همین میزان ترشی دوست دارید، لازم نیست شکر اضافه کنید.

12jav.net

 

پیشنهادات ما
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.