2024/04/26
۱۴۰۳ جمعه ۷ ارديبهشت
طرز تهیه سالاد هندی ریتا

طرز تهیه سالاد هندی ریتا

عطر خاص این سالاد همه را تحت تاثیر قرار می‌دهد. این سالاد هندی مانند همه غذاهای هندی تند است اما از آنجایی که ذائقه ایرانیان با تندی زیاد هم‌خوانی ندارد می‌توانید از فلفل کمتری استفاده کنید.

دوات آنلاین-سالاد ریتا یک سالاد هندی و خاص است که می‌تواند پیش‌غذایی فوق‌العاده برای مهمانهای شما باشد.

 

سلماز خیاطی متخصص تشریفات به دوات آنلاین می‌گوید:

 

عطر خاص این سالاد همه را تحت تاثیر قرار می‌دهد. این سالاد هندی مانند همه غذاهای هندی تند است اما از آنجایی که ذائقه ایرانیان با تندی زیاد هم‌خوانی ندارد می‌توانید از فلفل کمتری استفاده کنید.

برای تهیه سالاد ریتا برای سه نفر یک و نیم پیمانه ماست چکیده، چهار عدد خیار متوسط ،10 شاخه گشنیز تازه و خرد شده، فلفل چیلی، نمک، پودر زیره، گرام ماسال(نصف قاشق چایخوری) و نمک نیاز دارید.

 

ابتدا گشنیز را شسته و ساطوری خرد کنید .سپس خیارها را شسته و پوست بگیرید و نگینی خرد کنید یا می‌توانید آن را با قسمت درشت رنده، رنده کنید،

 

ظرف سالاد را آماده کرده و خیار و گشنیز را با ماست مخلوط کرده و ادویه ها را اضافه کنید و خوب هم بزنید.

 

اجازه دهید ترکیبی که درست کردید نیم ساعت در یخچال بماند. وقتی آن را از یخچال خارج کردید می‌توانید آن را با برگ گشنیز، یا نعنا و پونه و همچنین گل محمدی تزئین و در کنار غذا سرو کنید.

12jav.net

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.