2021/04/20
۱۴۰۰ سه شنبه ۳۱ فروردين
طرز تهیه کیک هویج با دارچین بدون فر

طرز تهیه کیک هویج با دارچین بدون فر

کیک هویج با دارچین را با این دستور پخت می توانید خیلی راحت در خانه تهیه کنید.

دوات آنلاین -اگر به شیرینی پزی علاقه دارید و طرفدار کیک های خانگی هستید سراغ کیک هویج بروید البته با دارچین. برای پخت این کیک به فر نیاز ندارید. طرز تهیه کامل آن در ادامه به نقل از ایرنا زندگی آمده است.

 

برای کیک هویج به چه موادی نیاز داریم

تخم مرغ: ۴ عدد

شکر: ۳۰۰ گرم

آرد: ۳۰۰ گرم

روغن: ۲۰۰ گرم

هویج رنده شده: ۱ لیوان

بیکینگ پودر: ۱ قاشق چای‌خوری

وانیل‏: نوک قاشق چای‌خوری 

دارچین: یک دوم قاشق چای خوری

گردو خردشده: ۱۰۰ گرم

روش پخت کیک هویج خانگی را بخوانید

دستور پخت کیک هویج چگونه است

۱. ابتدا تخم‌مرغ‌ها را با شکر و وانیل مخلوط کنید و خوب هم بزنید به مدت زیاد تا کرم رنگ و کشدار شود (حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه) هم زدن زیاد در این مرحله اثر مهمی روی پف کیک دارد.

 

۲. روغن را اضافه کرده و دو مرتبه هم بزنید.

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کامل کاپ کیک خانگی بدون فر

 

۳. هویجو رنده ریز شده‌ را به مواد اضافه کنید.

 

۴. گردو را به تکه‌های ریز خورد کرده به مواد اضافه کنید.

 

۵. دارچین را نیز اضافه کرده و هم بزنید تا مواد مخلوط شوند.

 

بیشتر بخوانید: آموزش طرز تهیه حلوای مسقطی لاری

 

۶. در آخر آرد و بکینگ‌پودر را (که از قبل سه بار الک کردید) به مواد اضافه کنید و آرام آرام با همزن دستی هم بزنید تا مخلوط شوند.

 

۷. اگر دوست دارید می‌توانید گلاب نیز اضافه کرده و آرام یه هم کوچیک بزنید.

 

۸. مواد آماده شده را در قالب بریزید.

 

۹. اگر می‌خواهید از فر استفاده کنید قالب را با درجه ۱۸۰ به مدت یک ساعت در فر بگذارید.

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک اسفنجی بدون فر

 

۱۰. اگر می‌خواهید مثل ما در قابلمه درست کنید، ابتدا قابلمه‌ای بزرگ‌تر از قالب را انتخاب کنید سپس کمتر از ارتفاع قالب، آب (به طوری که آب در قالب کیک و خمیر آن نرود) در آن بریزید و روی گاز با شعله کم (شعله گاز مانند شعله برای دم دادن برنج) بگذارید.

 

۱۱. زیر قابلمه را شعله پخش کن بگذارید و از دم کنی استفاده کنید. کمی که قابلمه گرم شد قالب کیک را داخل آن گذاشته و اجازه دهید با همان شعله کم بماند تا بپزد.

 

۱۱ زمان دقیقی نمی‌شود برای پخت کیک تو قابلمه محاسبه کرد؛ زیرا بستگی به شعله گاز، حجم کیک و نوع مایه کیک دارد؛ ولی تا ۴۰ دقیقه اول اصلا در قابلمه را باز نکنید. بعد از این مدت هر چند دقیقه با خلال امتحان کنین هر وقت چیزی به خلال نچسبید کیک آماده است.

 

۱۲. می‌توانید از مخلوط خامه‌ی صبحانه، شکر و ژلاتین برای تزئین آن استفاده کنید.

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.