خورشت کرفس مجلسی را چه طور به سبک سرآشپزها بپزیم
فوت و فن ها و نکات ریز آشپزی برای تهیه خورشت کرفس مجلسی را در این مطلب بخوانید.
دوات آنلاین -خورشت کرفس از جمله خورشت های مناسب برای پذیرایی از مهمانان است اما حتی اگر خواستید این غذا را برای خودتان هم درست کنید بهتر است طرز تهیه و نکات ریزی که در این مطلب به نقل از روزنامه خراسان آمده است، رعایت کنید تا غذای شما خوشمزه تر از همیشه شود.
مواد لازم برای خورشت کرفس
گوشت خورشتی -400 گرم
کرفس -یک بوته شامل برگ و ساقه
نعناع - نصف برگ های کرفس
جعفری - نصف برگ های کرفس
پیاز بزرگ -یک عدد
روغن – به میزان لازم
پودر سیر –یک قاشق چایخوری
زردچوبه و ادویه کاری - نصف قاشق چایخوری
فلفل سیاه - به مقدار لازم
نمک - به مقدار لازم
آبغوره یا آبلیمو - به مقدار لازم
دستور پخت خورشت کرفس مجلسی
1- ابتدا قسمت ساقه کرفس را از برگ آن جدا و قسمت برگ آن را کاملا ریز و ساقه ها را به اندازه بند انگشت خرد کنید.
2- سپس نوارهای باریک روی ساقه را از آن جدا و کرفس را داخل روغن سرخ کنید.
بیشتر بخوانید: نکات مهم و طرز تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی
3- برگ های ریز شده کرفس را با نعناع و جعفری مخلوط و به آن اضافه و سپس خوب سرخ کنید.
4- پیاز بزرگ نگینی را سرخ و سپس پودر سیر و کمی زردچوبه به آن اضافه کنید.
5- گوشت خورشتی را اضافه کنید و خوب تفت بدهید.
بیشتر بخوانید: برای مهمانی شام رسمی چی بپزیم
6- کمی فلفل سیاه و ادویه کاری اضافه کنید و بعد سبزی سرخ شده کرفس را بیفزایید و یک دقیقه با هم تفت دهید.
7- کمی آب و چند عدد لیمو عمانی داخل آن بریزید و بگذارید جا بیفتد.
8- بعد از پخت گوشت کمی نمک اضافه کنید. می توانید از آبغوره یا آبلیمو برای ترش شدن آن استفاده کنید.
نکات سرآشپزها برای تهیه خورشت کرفس
1- حتما از کرفس هایی استفاده کنید که ساقه های جوان و ترد دارند.
بیشتر بخوانید: خورشت قیمه رستورانی را چه طور در خانه درست کنیم
2- اگر از گوشت گوساله استفاده می کنید ابتدا یک ساعت گوشت را با پیاز بپزید و بعد سبزی ها را اضافه کنید.
3- می توانید سبزی خورشت کرفس را تفت ندهید. سبزی خورشت کرفس شامل ساقه و برگ کرفس و نعناع و جعفری است.
4- بعضی در خورشت کرفس از رب گوجه فرنگی و لوبیا استفاده می کنند.
5- خورشت کرفس به صورت متداول بدون لوبیا طبخ می شود ، البته اگر تمایل داشته باشید می توانید برای مجلسی تر شدن خورشت از لوبیا قرمز یا لوبیا چیتی هم در آن استفاده کنید. ابتدا 150 گرم لوبیا را از چند ساعت قبل خیس کنید تا نفخ شان برطرف شود.
6- بعد از اینکه گوشت را تفت دادید لوبیاها را آب کشی و به خورشت اضافه کنید. لوبیاها را یک تا 2 دقیقه تفت دهید، سپس مراحل بعدی طبخ خورشت را انجام دهید.
12jav.net