2021/05/16
۱۴۰۰ يکشنبه ۲۶ ارديبهشت
خورشت هویج ؛طرز تهیه مرحله به مرحله

خورشت هویج ؛طرز تهیه مرحله به مرحله

با راهنمایی هایی که در این مطلب آمده است می توانید به سادگی بهترین و خوشمزه ترین خورشت هویج را بپزید.

دوات آنلاین -خورشت هویج از غذاهای رایج که همیشه سر سفره ما باشد محسوب نمی شود اما به هر حال بد نیست هر از گاهی سراغ این غذا هم برویم و با تهیه و پخت آن تنوعی به سفره خود بدهیم. دستور پخت این خورشت را به نقل از خراسان بخوانید:

 

مواد لازم برای خورشت هویج

این مواد برای 4 نفر کافی است.

گوشت گوسفندی خردشده خورشتی – 400 گرم

هویج درشت پوست‌کنده و خلالی خرد‌شده – 4 عدد

آلو بخارا یا آلو خورشتی – 4 عدد یا ۶ عدد لیمو عمانی

پیاز درشت پوست‌کنده و نگینی خردشده – 1 عدد

آب – 2 تا 3 پیمانه

رب گوجه ‌فرنگی – 2 قاشق غذا خوری

روغن سرخ‌کردنی - به مقدار لازم

نمک، فلفل، زردچوبه و زعفران دم‌کرده غلیظ -  به مقدار لازم

خورشت هویج را چه طور بپزیم

دستور پخت خورشت هویج

1- روغن سرخ‌کردنی را در یک قابلمه مناسب بریزید و روی شعله ملایم گاز قرار دهید تا داغ شود.

 

2- سپس پیازهای خردشده را به آن اضافه کنید و تفت دهید.

 

بیشتر بخوانید: استانبولی پلو را چه طور خوشمزه تر کنیم

 

3- پس از این‌که پیازها مقداری نرم شد، به آن‌ها زردچوبه اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یک‌دست شود.

 

4- گوشت‌های خردشده را به مخلوط پیاز و زردچوبه اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آن‌ها عوض شود.

 

بیشتر بخوانید: دستور پخت کامل خورشت ریواس

 

5-  سپس ۲ تا ۳ پیمانه آب به قابلمه اضافه کنید و در آن را بگذارید و اجازه دهید گوشت کاملا بپزد.

      

6-  روغن سرخ‌کردنی را در یک ماهی تابه مناسب بریزید و روی شعله ملایم گاز قرار دهید تا داغ شود.

 

7- سپس هویج‌های خلالی‌شده یک‌دست را داخل روغن بریزید و تفت دهید. اجازه دهید هویج‌ها کمی سرخ شود.

 

بیشتر بخوانید: چه کار کنیم که برنج قد کشیده دربیاید

 

8- آلوهای خورشتی را پاک کنید و بشویید و پس از پخت کامل گوشت، آن‌ها را به‌همراه هویج‌های خلالی‌شده و رب گوجه‌ فرنگی به گوشت و پیاز اضافه کنید.

 

9- نمک و فلفل سیاه را برای مزه‌دار کردن خورشت، طبق سلیقه خود به ترکیب مواد اضافه کنید.

 

10- شعله گاز را کم کنید و اجازه دهید خورشت هویج بپزد و کاملا جا بیفتد.

 

11- در ۲۰ دقیقه آخر آماده‌شدن خورشت هویج، زعفران دم‌کرده را به آن اضافه کنید.

 

12- اگر طرفدار غذای ترش هستید، در این مرحله مقداری آب‌لیموی تازه به خورشت اضافه کنید و سپس اجازه دهید مقداری از آب خورشت تبخیر شود و روغن بیندازد.

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.