2021/02/26
۱۳۹۹ جمعه ۸ اسفند
خورشت هویج ؛طرز تهیه مرحله به مرحله

خورشت هویج ؛طرز تهیه مرحله به مرحله

با راهنمایی هایی که در این مطلب آمده است می توانید به سادگی بهترین و خوشمزه ترین خورشت هویج را بپزید.

دوات آنلاین -خورشت هویج از غذاهای رایج که همیشه سر سفره ما باشد محسوب نمی شود اما به هر حال بد نیست هر از گاهی سراغ این غذا هم برویم و با تهیه و پخت آن تنوعی به سفره خود بدهیم. دستور پخت این خورشت را به نقل از خراسان بخوانید:

 

مواد لازم برای خورشت هویج

این مواد برای 4 نفر کافی است.

گوشت گوسفندی خردشده خورشتی – 400 گرم

هویج درشت پوست‌کنده و خلالی خرد‌شده – 4 عدد

آلو بخارا یا آلو خورشتی – 4 عدد یا ۶ عدد لیمو عمانی

پیاز درشت پوست‌کنده و نگینی خردشده – 1 عدد

آب – 2 تا 3 پیمانه

رب گوجه ‌فرنگی – 2 قاشق غذا خوری

روغن سرخ‌کردنی - به مقدار لازم

نمک، فلفل، زردچوبه و زعفران دم‌کرده غلیظ -  به مقدار لازم

خورشت هویج را چه طور بپزیم

دستور پخت خورشت هویج

1- روغن سرخ‌کردنی را در یک قابلمه مناسب بریزید و روی شعله ملایم گاز قرار دهید تا داغ شود.

 

2- سپس پیازهای خردشده را به آن اضافه کنید و تفت دهید.

 

بیشتر بخوانید: استانبولی پلو را چه طور خوشمزه تر کنیم

 

3- پس از این‌که پیازها مقداری نرم شد، به آن‌ها زردچوبه اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یک‌دست شود.

 

4- گوشت‌های خردشده را به مخلوط پیاز و زردچوبه اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آن‌ها عوض شود.

 

بیشتر بخوانید: دستور پخت کامل خورشت ریواس

 

5-  سپس ۲ تا ۳ پیمانه آب به قابلمه اضافه کنید و در آن را بگذارید و اجازه دهید گوشت کاملا بپزد.

      

6-  روغن سرخ‌کردنی را در یک ماهی تابه مناسب بریزید و روی شعله ملایم گاز قرار دهید تا داغ شود.

 

7- سپس هویج‌های خلالی‌شده یک‌دست را داخل روغن بریزید و تفت دهید. اجازه دهید هویج‌ها کمی سرخ شود.

 

بیشتر بخوانید: چه کار کنیم که برنج قد کشیده دربیاید

 

8- آلوهای خورشتی را پاک کنید و بشویید و پس از پخت کامل گوشت، آن‌ها را به‌همراه هویج‌های خلالی‌شده و رب گوجه‌ فرنگی به گوشت و پیاز اضافه کنید.

 

9- نمک و فلفل سیاه را برای مزه‌دار کردن خورشت، طبق سلیقه خود به ترکیب مواد اضافه کنید.

 

10- شعله گاز را کم کنید و اجازه دهید خورشت هویج بپزد و کاملا جا بیفتد.

 

11- در ۲۰ دقیقه آخر آماده‌شدن خورشت هویج، زعفران دم‌کرده را به آن اضافه کنید.

 

12- اگر طرفدار غذای ترش هستید، در این مرحله مقداری آب‌لیموی تازه به خورشت اضافه کنید و سپس اجازه دهید مقداری از آب خورشت تبخیر شود و روغن بیندازد.

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.