خورشت هویج ؛طرز تهیه مرحله به مرحله
با راهنمایی هایی که در این مطلب آمده است می توانید به سادگی بهترین و خوشمزه ترین خورشت هویج را بپزید.
دوات آنلاین -خورشت هویج از غذاهای رایج که همیشه سر سفره ما باشد محسوب نمی شود اما به هر حال بد نیست هر از گاهی سراغ این غذا هم برویم و با تهیه و پخت آن تنوعی به سفره خود بدهیم. دستور پخت این خورشت را به نقل از خراسان بخوانید:
مواد لازم برای خورشت هویج
این مواد برای 4 نفر کافی است.
گوشت گوسفندی خردشده خورشتی – 400 گرم
هویج درشت پوستکنده و خلالی خردشده – 4 عدد
آلو بخارا یا آلو خورشتی – 4 عدد یا ۶ عدد لیمو عمانی
پیاز درشت پوستکنده و نگینی خردشده – 1 عدد
آب – 2 تا 3 پیمانه
رب گوجه فرنگی – 2 قاشق غذا خوری
روغن سرخکردنی - به مقدار لازم
نمک، فلفل، زردچوبه و زعفران دمکرده غلیظ - به مقدار لازم

دستور پخت خورشت هویج
1- روغن سرخکردنی را در یک قابلمه مناسب بریزید و روی شعله ملایم گاز قرار دهید تا داغ شود.
2- سپس پیازهای خردشده را به آن اضافه کنید و تفت دهید.
بیشتر بخوانید: استانبولی پلو را چه طور خوشمزه تر کنیم
3- پس از اینکه پیازها مقداری نرم شد، به آنها زردچوبه اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یکدست شود.
4- گوشتهای خردشده را به مخلوط پیاز و زردچوبه اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آنها عوض شود.
بیشتر بخوانید: دستور پخت کامل خورشت ریواس
5- سپس ۲ تا ۳ پیمانه آب به قابلمه اضافه کنید و در آن را بگذارید و اجازه دهید گوشت کاملا بپزد.
6- روغن سرخکردنی را در یک ماهی تابه مناسب بریزید و روی شعله ملایم گاز قرار دهید تا داغ شود.
7- سپس هویجهای خلالیشده یکدست را داخل روغن بریزید و تفت دهید. اجازه دهید هویجها کمی سرخ شود.
بیشتر بخوانید: چه کار کنیم که برنج قد کشیده دربیاید
8- آلوهای خورشتی را پاک کنید و بشویید و پس از پخت کامل گوشت، آنها را بههمراه هویجهای خلالیشده و رب گوجه فرنگی به گوشت و پیاز اضافه کنید.
9- نمک و فلفل سیاه را برای مزهدار کردن خورشت، طبق سلیقه خود به ترکیب مواد اضافه کنید.
10- شعله گاز را کم کنید و اجازه دهید خورشت هویج بپزد و کاملا جا بیفتد.
11- در ۲۰ دقیقه آخر آمادهشدن خورشت هویج، زعفران دمکرده را به آن اضافه کنید.
12- اگر طرفدار غذای ترش هستید، در این مرحله مقداری آبلیموی تازه به خورشت اضافه کنید و سپس اجازه دهید مقداری از آب خورشت تبخیر شود و روغن بیندازد.
12jav.net