استانبولی پلو را چه طور خوشمزه تر کنیم، طرز تهیه کامل
دستور پخت کامل استانبولی پلو را در این مطلب بخوانید. با این روش تهیه غذای شما خوشمزه تر از همیشه خواهد شد.
دوات آنلاین -استانبولی پلو از آن دست غذاهایی است که وقتی عجله دارید یا سرتان شلوغ است میتوانید سریع آن را آماده کنید. ضمن اینکه خوشمزه هم هست و طرفداران زیادی دارد.
برای تهیه استانبولی چی لازم داریم
برنج: یک و یکدوم پیمانه
گوجه فرنگی: ۶ عدد متوسط
پیاز: ۲ عدد
رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
کره: ۳۰ گرم
نمک، فلفل و زرچوبه: به مقدار لازم
استانبولی پلو را چه طور بپزیم
۱. ابتدا گوجهها را شسته و رنده کنید یا در مخلوطکن پوره کنید. برنج را بشویید و آن را به همراه دو لیوان آب و گوجهفرنگی پوره شده و نمک بگذارید دو ساعت خیس بخورد.
بیشتر بخوانید: دستور پخت کامل کلم پلو
۲. در ظرف مناسب پیاز داغ کنید و زعفران آبکرده و کمی زردچوبه و فلفل و نمک را در آن بریزید و آن را به برنج اضافه کنید .
بیشتر بخوانید: دستور پخت کامل و گام به گام دمپختک
۳. برنج را با همان آب اضافه شده روی شعله بگذارید و سیبزمینیهای نگینیشده را به آن اضافه کنید و اجازه دهید بجوشد تا آب آن تمام شود و فقط در حدود چند قاشق آب برای دم کشیدن باقی بماند. برنج را دم بیندازید و اجازه دهید آماده شود.
۴. میتوانید از سیبزمینی و بادمجان نگینیشده هم در این ترکیب استفاده کنید.
منبع: ایرنا زندگی
12jav.net