همه فوت و فنها و طرز تهیه کباب بختیاری رستورانی و مجلسی در خانه
رعایت دستور پختی که در این مطلب آمده است به شما برای تهیه کباب بختیاری لذیذ و خوشمزه بسیار کمک میکند.
دوات آنلاین -کباب بختیاری از خوشمزهترین غذاهای ایرانی است که برای مهمانیها و مجالس هم بسیار مناسب است اما برخی این مشکل را دارند که کباب بختیاریهایی که در خانه درست میکنند طعم و مزه بختیاریهای رستورانها را ندارد. اگر میخواهید کبابتان مجلسی و رستورانی شود فوت و فنهای این مطلب را بخوانید و طرز تهیه آن را رعایت کنید.
مواد لازم برای کباب بختیاری
فیله گوسفندی : 400 گرم
فیله مرغ : 400 گرم
پیاز متوسط : 2 عدد
فلفل دلمه ای سبز کوچک : 1 عدد
آبلیمو تازه : 2 قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده : 2 قاشق غذاخوری
روغن مایع : 4 قاشق غذاخوری
کره آب شده : 25 گرم
فلفل سیاه : 2 قاشق چاخوری
نمک : به مقدار لازم
دستور پخت و طرز تهیه کباب بختیاری
ابتدا فیله گوسفند را روی یک سطح صاف قرار داده، آن را قبضه کنید و به تکه های مساوی تقسیم کنید.
تکه های گوشت را نازک تر از مرغ برش بزنید، چون مرغ زودتر از گوشت می پزد.
در همین زمینه: دستور پخت کباب کوبیده با فر را ببینید
پیازها را پوست بگیرید، آنها را رنده کنید و آب آن را بگیرید.
نیمی از آب پیاز را در یک کاسه بریزید، یک قاشق چایخوری فلفل سیاه و دو قاشق روغن مایع به آن اضافه کنید.
بیشتر بخوانید: چگونه در خانه کباب بناب درست کنیم
تکه های گوشت را در مواد قرار داده و با دست چنگ بزنید تا مواد به خورد آن رود.
روی ظرف سلفون بکشید و برای مدت 12 ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه دار شود.
بیشتر بخوانید: طرز پخت کباب تابه ای لذیذ در خانه
فیله های مرغ را به سه قسمت تقسیم کنید و در یک کاسه دیگر بریزید.
زعفران را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.
نیم دیگر آب پیاز، دو قاشق روغن مایع، و نمک و فلفل را به مرغ اضافه کنید و با دست خوب مخلوط کنید.
روی ظرف سلفون بکشید و 12 ساعت در یخچال قرار دهید تا طعم دار شود.
بیشتر بخوانید: دستور پخت 5 نوع کباب با مرغ
فلفل دلمه ای را خلالی برش بزنید و 5 ساعت قبل از سیخ کردن کباب، آن را به مواد گوشت و مرغ اضافه کنید.
آب لیمو را نیم ساعت قبل از سیخ کردن کباب، به هر کدام 2 قاشق اضافه کنید.
آبلیمو زودتر اضافه نشود چون باعث سفت شدن گوشت می شود.
نمک گوشت را هم در همین مرحله اضافه کنید.
برای سیخ کردن، گوشت و مرغ را به صورت یک در میان سیخ کنید.
برای کباب کردن گوشت بهتر است از ذغال استفاده کنید و اجازه دهید بر روی آتش ملایم خوب بپزد.
آتش را تند نکنید چون گوشت کامل، مغز پخت نمی شود.
حدودا نیم ساعت زمان می برد تا کباب کاملا پخته و آماده شود.
در صورتی که امکان استفاده از ذغال برای طبخ کباب وجود ندارد، گوشت ها را در سیخ چوبی به همان صورت بالا قرار داده و در یک ماهی تابه کمی کره بریزید.
سپس سیخ ها را در آن قرار داده و اجازه دهید با حرارت ملایم بپزد.
بعد از آماده شدن کباب با یک برس مقداری کره آب شده روی آن بمالید تا نرم تر شود.
منبع: سایت غذالند
12jav.net