مرورگر شما از این نوع محتوای ویدیویی پشتیبانی نمیکند. لطفاْ نرم افزار مرورگر خود را بروزرسانی کنید.
This is a modal window.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
End of dialog window.
دوات آنلاین -پاکورا که به آن پکوره هم گفته می شود، یک پیش غذای هندی است که در جنوب ایران و برخی کشورهای عربی نیز تهیه و مصرف می شود. این پیش غذا را می توان با مدل های مختلف درست کرد و در نتیجه مواد اولیه اش را می توان تغییر داد. همچنین برای پاکورا می توان از انواع سس استفاده کرد. فیلم بالا را ملاحظه کنید.
پیاز بزرگ ۳عدد
آرد نخود ۱پیمانه
آرد برنج نصف پیمانه
پودر رازیانه ۱ق چ
فلفل قرمز نصف ق چ
گشنیز خرد شده ۲ق س
بکینگ پودر ۱ق چ
نعنا خرد شده ۲ق س
فلفل چیلی ۲عدد
نمک نصف ق چ
روغن به میزان لازم
بیشتر بخوانید: دستور پخت بریانی مرغ بهعنوان غذای هندی
آرد برنج و آرد نخود، فلفل قرمز و نمک، بکینگ پودر، پودر رازیانه، گشنیز و نعنا خرد شده همه مواد را با هم ترکیب می کنیم.
پیازها را خلالی ریز خرد کنید به کمی نمک آغشته کنید تا کمی آب بیندازد.
سپس پیازهای خلالی ر ادر مواد آردی ریخته خوب مخلوط می کنیم کمی خمیری شکل می شود حالا از مواد با اندازه گرده برداشته کمی فشرده می کنیم و در روغن داغ سرخ می کنیم.
بیشتر بخوانید: دستور پخت غذای هندی پوره کام چوری
مقداری گشنیز تاز خرد شده هم میتوان روی پاکوراها پاشید و با سس تند سرو کرد.
بجای آرد برنج می توان از آرد گندم هم استفاده کرد.
نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.