غذای کره ای کیمچی را چه طور درست کنیم
کیمچی یک غذای گیاهی کره ای است که دستور پخت آن را می توانید اینجا بخوانید.
دوات آنلاین -اگر به غذاهای کشورهای دیگر علاقه دارید و بدتان نمی آید هر از گاهی طعمی تازه را امتحان کنید. پیشنهاد ما به شما غذای کره ای کیمچی است که غذای گیاهی محسوب می شود و طرفداران زیادی حتی در کشورهای دیگر دارد. طرز تهیه آن را در این مطلب به نقل از ایرنا زندگی بخوانید.
برای غذای کره ای کیمچی چه موادی لازم داریم
کلم چینی: یک عدد
پیازچه خلال شده: یک پیمانه
ترب سفید خلال شده: یک پیمانه
پودر فلفل چیلی: یک پیمانه
نمک: نصف پیمانه
سیر رنده شده: دو حبه
زنجبیل رنده شده: یک قاشق مربا خوری
آب: یک پیمانه

طرز تهیه کیمچی چگونه است
۱. کلم چینی را از وسط به دو نیم تقسیم کرده و آن را با آب بشویید. در حین شستن حواستان باشد که برگهایش از هم جدا نشوند.
بیشتر بخوانید: دستور پخت چیکن تترازینی؛ یک غذای ایتالیایی
۲. لابهلای برگهای کلم نمک بپاشید و آن را برای حدود سه ساعت در دمای محیط بگذارید تا کلم تان کاملا نرم شود و آب بیندازد. درون ظرفی آب، پودر چیلی، سیر، زنجبیل، پیازچه و ترب را کاملاَ با هم مخلوط کنید.
پس از سه ساعت که از نرم شدن کلم گذشت، آن را به آرامی آبکش کنید.
بیشتر بخوانید: دستور پخت غذای فرانسوی جامبالایا
۳. دستکش دست کنید و بدون اینکه برگهای کلم از هم جدا شود لا به لای برگهایش را از موادی که آماده کردید بریزید.
این مواد را در ظرف در بسته قرار دهید. کیمچی را دو روز در دمای محیط و سپس در یخچال نگهداری کنید.
12jav.net