2024/04/25
۱۴۰۳ پنج شنبه ۶ ارديبهشت
آشپزی/ دستور پخت غذای فرانسوی جامبالایا

آشپزی/ دستور پخت غذای فرانسوی جامبالایا

جامبالایا غذای اسپانیایی است که با ذائقه ایرانیان سازگاری زیادی دارد. از آنجایی که ایرانی‌ها غذاهای گوشتی زیادی استفاده می‌کنند این غذا معمولا مورد پسندشان است.

دوات آنلاین-گاهی برای تنوع غذایی می‌توانید غذاهایی بپزید که در فهرست غذایی ما ایرانی‌ها نیست اما با ذائقه‌مان خیلی جور در می‌آید. یکی از این غذا‌ها جامبالایا است.

 

جامبالایا غذای اسپانیایی است که با ذائقه ایرانیان سازگاری زیادی دارد از آنجایی که ایرانی‌ها غذاهای گوشتی زیادی استفاده می‌کنند این غذا معمولا مورد پسندشان است. ضمن اینکه رنگ زیبای این غذا سفره شما را هم زیبا می‌کند.

سولماز خیاطی کارشناس تشریفات در این باره به دوات آنلاین می‌گوید:

 

جامبالایا غذایی است که باید در حجم کم استفاده کرد زیرا هم مقوی است و هم مصرف زیاد آن می‌تواند معده شما را اذیت کند.

 

برای تهیه این غذا برای چهار نفر یک عدد کامل سینه مرغ، دو ساقه کرفس، یک پیمانه برنج، نیم کیلو سوسیس چهارعدد گوجه فرنگی متوسط .سه عدد سیر و چاشنی نیاز دارید.

 

ابتدا مرغ را بپزید. آب آن را کنار بگذارید چون لازم خواهید داشت. سپس مرغ را خرد و طعم‌داری کنید.

 

روغن را در یک تابه داغ کنید. مرغ را  که با نمک و فلفل طعم دار کرده اید، هر طرف آن را حدود 5 دقیقه بپزید تا طلایی شود.

 

سبزیجات را داخل یک قابلمه بریزید. 5 دقیقه آن ها را هم بزنید و بپزید.

 

سوسیس را خرد و  اضافه کنید و 3 دقیقه بپزید. سیر را اضافه کنید و اجازه دهید با مواد یک دقیقه بپزد.

 

آب مرغ و گوجه فرنگی و نصف پیمانه آب را بیفزایید و بگذارید جوش بیاید.

 

برنج و مرغ را اضافه کنید، شعله را کم کنید و بگذارید 5 دقیقه آرام بپزد و در قابلمه را بگذارید.

 

سپس از روی شعله بردارید. حدود 30 تا 35 دقیقه صبر کنید تا برنج نرم شود و بیشتر مایع جذب شود. روی آن نمک و فلفل بریزید و سرو کنید.

 

به جای مرغ می‌توانید از میگو هم استفاده کنید،در کنار کرفس از سبزی‌های معطر دیگر هم می‌توانید استفاده کنید.

 

اگر احیانا کرفس دوست ندارید می‌توانید از ریحان و نعنا و ترخون و جعفری هم استفاده کنید.

 

این غذا برای وعده ناهار و شام بسیار مناسب است. می‌توانید از این غذای فرنگی برای تنوع در میز شام خود استفاده کنید.

12jav.net

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.