2020/07/08
۱۳۹۹ چهارشنبه ۱۸ تير
دستور پخت یک غذای متفاوت با مرغ؛ چیکن تترازینی یک غذای ایتالیایی

دستور پخت یک غذای متفاوت با مرغ؛ چیکن تترازینی یک غذای ایتالیایی

شاید همانقدر که اسم چیکن تترازینی سخت است دستور تهیه‌اش هم مشکل باشد اما بسیار خوشمزه است و به زحمتش می‌ارزد.

دوات آنلاین-اگر دنبال این هستید که غذای متفاوتی با مرغ درست کنید و طعمی تازه بچشید بد نیست سراغ غذاهای خارجی بروید. در این میان چیکن تترازینی که یک غذای ایتالیایی است می‌تواند گزینه مناسبی باشد. طرز تهیه آن را به نقل از ایرنا زندگی بخوانید:

 

مواد لازم برای چیکن تترازینی

سینه مرغ برشته: یک عدد

اسپاگتی: ۲۲۵ گرم

مارچوبه خرد شده: ۳۴۰ گرم

قارچ تازه و کوچک: ۲۲۵ گرم

فلفل دلمه‌ای زرد یا قرمز: ۳ عدد

کره: دو قاشق غذاخوری

آرد: یک چهارم پیمانه

فلفل سیاه: یک هشتک قاشق چایخوری

آب مرغ: ۴۱۰ گرم

شیر: سه چهارم پیمانه

پنیر سوئیسی رنده شده: نصف پیمانه

پوست‌لیمو رنده شده: یک قاشق غذاخوری

تست خرد شده: دو ورق نان

روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری

جعفری تازه خرد شده: دو قاشق غذاخوری

چیکن تترازینی یک غذای ایتالیایی متفاوت

طرز تهیه چیکن تترازینی

۱. فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. استخوان‌های مرغ را خارج کنید و گوشت آن را کنار بگذارید. آنها را خرد کنید تا ۳ پیمانه مرغ پخته شده به دست بیاید. در قابلمه، اسپاگتی را طبق دستور بپزید و آبکش کنید. یک دقیقه پیش از آبکش کردن مارچوبه‌ها را اضافه کنید. سپس همه را داخل قابلمه بریزید. در یک تابه بزرگ، قارچ‌ها و فلفل‌های دلمه‌ای را با حرارت ملایم حدود ۸ تا ۱۰ دقیقه تفت دهید.

 

ببینید: دستور پخت مرغ سوخاری کاملا متفاوت

 

۲. سپس آرد و فلفل سیاه را اضافه کنید و خوب هم بزنید. آب مرغ و شیر را یک‌جا اضافه کنید و تا زمانی بپزید که مایع غلیظ شود مخلوط قارچ را به تکه‌های مرغ اضاقه کنید.

 

بیشتر بخوانید: دستور پخت غذا با مرغ به سبک یونانی

 

۳. پنیر سوئیسی و پوست لیمو را به مخلوط پاستا اضافه کنید و آنها را داخل تابه پیرکس مستطیلی بریزید. در یک کاسه متوسط، خرده‌های نان، روغن زیتون و پوست لیمو را با یکدیگر مخلوط کنید و روی مخلوط پاستا بریزید. آنها را به مدت ۱۵ دقیقه در فر بپزید تا برشته شوند. در آخر، با جعفری سرو کنید.

 

شگفت انگیزهای دیجی کالا
کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.