خورش گوجه فرنگی گیلانی؛ طرز تهیه و دستور پخت
دستور تهیه خورش گوجه فرنگی خیلی آسان است و اگر فرصت کافی برای آشپزی ندارید می توانید سراغ این غذا بروید. طرز پخت آن را در این مطلب بخوانید.
دوات آنلاین -خورش گوجه فرنگی از جمله غذاهای گیلانی است که هم خوشمزه و سالم و گیاهی است و هم این که زود و سریع آماده می شود و برای افرادی که فرصت کافی ندارند تا سر حوصله غذا بپزند بسیار مناسب است. طرز تهیه این غذا را در ادامه به نقل از غذالند بخوانید:
مواد لازم برای خورش گوجه فرنگی
گوجه فرنگی متوسط: ۴ عدد
تخم مرغ: ۲ عدد
پیاز متوسط: ۱ عدد
حبه سیر: ۴ عدد
رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
آب: ۱ لیوان
روغن مایع: به میزان لازم
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به میزان لازم
دستور پخت خورش گوجه فرنگی گیلانی
پیاز را نگینی خرد کنید و در قابلمه با کمی روغن تفت دهید تا سرخ شود.
ادویه ها را به پیاز اضافه و سپس رب گوجه فرنگی را افزوده و مواد را کامل مخلوط کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کامل ماهی قزل آلای کبابی روی گاز
سپس گوجه فرنگی را رنده کرده و به ظرف اضافه کنید و کمی تفت دهید.
یک لیوان آب را به ظرف افزوده و بگذارید با حرارت ملایم گوجه فرنگی ها بپزد.
در یک ماهیتابه جداگانه کمی روغن بریزید و سیرها را رنده کرده و در ماهی تابه تفت دهید.
سپس تخم مرغ را به ماهی تابه اضافه کنید و بگذارید مانند نیمرو بپزد.
بیشتر بخوانید: دستور پخت نخود پلو با گوشت و نخود فرنگی
حالا تخم مرغ ها را با سیر مخلوط کرده و به قابلمه خورشت اضافه کنید.
بعد از غلیظ شدن و جا افتادن خورش با حرارت ملایم اجاق گاز را خاموش کنید.
12jav.net