2020/11/25
۱۳۹۹ چهارشنبه ۵ آذر
خورش گوجه فرنگی گیلانی؛ طرز تهیه و دستور پخت

خورش گوجه فرنگی گیلانی؛ طرز تهیه و دستور پخت

دستور تهیه خورش گوجه فرنگی خیلی آسان است و اگر فرصت کافی برای آشپزی ندارید می توانید سراغ این غذا بروید. طرز پخت آن را در این مطلب بخوانید.

دوات آنلاین -خورش گوجه فرنگی از جمله غذاهای گیلانی است که هم خوشمزه و سالم و گیاهی است و هم این که زود و سریع آماده می شود و برای افرادی که فرصت کافی ندارند تا سر حوصله غذا بپزند بسیار مناسب است. طرز تهیه این غذا را در ادامه به نقل از غذالند بخوانید:

 

مواد لازم برای خورش گوجه فرنگی

گوجه فرنگی متوسط: ۴ عدد

تخم مرغ: ۲ عدد

پیاز متوسط: ۱ عدد

حبه سیر: ۴ عدد

رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری

آب: ۱ لیوان

روغن مایع: به میزان لازم

نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به میزان لازم

خورش گوجه فرنگی گیلانی را چه طور درست کنیم

دستور پخت خورش گوجه فرنگی گیلانی

پیاز را نگینی خرد کنید و در قابلمه با کمی روغن تفت دهید تا سرخ شود.

 

ادویه ها را به پیاز اضافه و سپس رب گوجه فرنگی را افزوده و مواد را کامل مخلوط کنید.

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کامل ماهی قزل آلای کبابی روی گاز

 

سپس گوجه فرنگی را رنده کرده و به ظرف اضافه کنید و کمی تفت دهید.

 

یک لیوان آب را به ظرف افزوده و بگذارید با حرارت ملایم گوجه فرنگی ها بپزد.

 

در یک ماهیتابه جداگانه کمی روغن بریزید و سیرها را رنده کرده و در ماهی تابه تفت دهید.

 

سپس تخم مرغ را به ماهی تابه اضافه کنید و بگذارید مانند نیمرو بپزد.

 

بیشتر بخوانید: دستور پخت نخود پلو با گوشت و نخود فرنگی

 

حالا تخم مرغ ها را با سیر مخلوط کرده و به قابلمه خورشت اضافه کنید.

 

بعد از غلیظ شدن و جا افتادن خورش با حرارت ملایم اجاق گاز را خاموش کنید.

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.