طرز تهیه کامل خورش باقلا و گشنیز
همه آنچه که برای پختن خورش باقلا و گشنیز نیاز دارید بدانید در این مطلب آمده است.
دوات آنلاین -خورش باقلا و گشنیز از جمله خورشهایی است که چندان رواج ندارد اما بد نیست هر از گاهی برای تنوع سراغ این غذا هم برویم. طرز تهیه آن را در ادامه بخوانید.
مواد لازم برای خورش باقلا گشنیز
این مواد برای 4 تا 5 نفر است
گوشت گوسفندی 500 گرم
باقلا سبز 500 گرم
گشنیز خرد شده 4 قاشق سوپخوری
پیازیک عدد
سیر6 حبه
زعفران آب کرده یک قاشق سوپخوری
زردچوبه یک قاشق مربا خوری
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن مایع به میزان لازم
دستور پخت خورش باقلا گشنیز
* باقلا را از هر دو پوست در آورید، بشویید و در آبکش بریزید. پیاز را پوست کنده، شسته و خلالی خرد کنید.حبه های سیر را هم خرد کنید.
* گوشت را هم شسته و خورشی خرد کنید. سپس در قابلمه ای روغن بریزید و روی حرارت بگذارید.
بیشتر بخوانید: آش مصطفی را چه طور درست می کنند
* روغن که داغ شد پیاز و سیر را در روغن بریزید و خوب سرخ کنید. پیازها که طلایی شد، زردچوبه را اضافه کنید و به هم بزنید.
* گوشتها را اضافه وخوب سرخ کنید تا آب بخار شود. زعفران آب کرده و فلفل و سیر را اضافه کنید.
* مقداری آب بریزید و در ظرف را بگذارید. حدود یک ساعت صبر کنید تا گوشت بپزد.
بیشتر بخوانید: طرز پخت "برنج کته ساده" اما خوشمزه
* بعد از پخت کامل گوشت، باقلا را اضافه کنید. حالا می توانید نمک را هم اضافه کنید و مزه خورش را بچشید.
* در مراحل آخر پخت ، گشنیز را هم اضافه کنیدو بعد از 10 دقیقه خورش را از روی حرارت بردارید و در ظرف مد نظر بریزید و به همراه برنج سرو کنید.
منبع: روزنامه خراسان
12jav.net