طرز پخت "برنج کته ساده" اما خوشمزه
برای اینکه برنج کته شما خوشمزه شود میتوانید از دستور پخت که در این مطلب آمده است کمک بگیرید.
دوات آنلاین -درست کردن برنج کته به سختی برنج آبکش نیست اما اگر میخواهید غذای شما خوشمزه شود باید یکسری فوت و فنهای ساده را بدانید و رعایت کنید. این ترفندها در ادامه به نقل از ایرنا زندگی آمده است:
برای برنج کته چی لازم داریم
برنج خیس خورده: چهار پیمانه
نمک: یک قاشق غذاخوری
روغن جامد یا کره: یک پنجم پیمانه
برنج کته را چه طور درست کنیم
۱. برنج خیس خورده را در قابلمه بریزید و سطح آب برنج را به شکلی تنظیم کنید که تقریبا یک بند انگشت بالاتر از میزان خود برنج باشد.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه واویشکا، یک غذای آسان با گوشت چرخ کرده
۲. نمک و نیمی از روغن را در برنج بریزید و آن را روی حرارت بالا قرار دهید. بعد از جوش آمدن آب، کف برنج را بگیرید، حرارت را کم کنید و در آن را بگذارید.
بیشتر بخوانید: دستور پخت کوکوی بادمجان
۳. وقتی آب برنج تمام شد، در قابلمه را همراه با دمکنی روی آن قرار دهید تا برنج کاملا دم بکشد.
۴. بعد از حدود ۳۰ دقیقه برنج کته آماده است. قبل از سرو مقدار باقی مانده روغن را روی برنج کته بریزید و در ظرف مورد نظرتان سرو کنید.
۵. چون برنج کته آبکشی ندارد، به مقدار نمکی که اضافه میکنید، دقت کنید تا برنج شور نشود. علاوه بر این اگر برنج کته را از قبل خیس کردهاید، یا مایل هستید برنج مقداری دان در بیاید، آب کمتری در قابلمه بریزید.
12jav.net