2024/11/24
۱۴۰۳ يکشنبه ۴ آذر
پیشنهادات ما
آشپزی آسان/ دستور پخت کوکوی بادمجان

آشپزی آسان/ دستور پخت کوکوی بادمجان

دوات آنلاین-اگر دنبال آشپزی آسان و پختن غذای راحت هستید کوکوی بادمجان گزینه بسیار مناسبی است چون هم بسیار خوشمزه است و هم طبخ آن راحت است.

 

مواد لازم برای کوکو بادمجان

بادمجان متوسط ۳ عدد

قارچ ۶ عدد

سیر ۳ بوته

کنجد ۲ قاشق غذاخوری

آرد برنج یا نخود ۴ قاشق غذاخوری

تخم کتان ۲ قاشق غذاخوری یا تخم مرغ بزرگ ۱ عدد

شوید خرد شده ۲ قاشق غذاخوری

آویشن ۱ قاشق چایخوری

سماق ۱ قاشق چایخوری

زیره سبز نصف قاشق چایخوری

نمک دریا و فلفل به میزان لازم

روغن برای سرخ کردن کوکو

 

طرز تهیه کوکو بادمجان

برای شروع باید بادمجان‌ها را خرد کنید. سپس قارچ‌ها را خرد کرده و سیر را پوره کنید.

 

ماهیتابه را روی حرارت بگذارید و دو قاشق چایخوری روغن در آن بریزید تا گرم شود. حالا بادمجان خرد شده، قارچ، سیر پوره شده، ادویه‌ها و سبزیجات (شوید، آویشن، سماق، زیره، نمک دریا و فلفل) را اضافه کنید.

 

در ماهیتابه را بگذارید و ۷ دقیقه صبر کنید تا مواد به خوبی پخته شود.

 

در این مرحله از تهیه کوکو بادمجان درب ماهیتابه را بردارید و مواد را کمی بهم بزنید. اجازه دهید ۵ دقیقه‌ی دیگر با هم بپزند. سپس ماهیتابه را از روی حرارت بردارید. مخلوط پخته شده را به یک کاسه منتقل کنید. حالا آرد برنج یا نخود، کنجد و تخم کتان را اضافه کنید. مواد کوکو را خوب بهم بزنید و به آرامی خرد و له کنید.

 

در یک ماهیتابه بزرگ و نچسب مقداری روغن بریزید و روی حرارت بگذارید. از روغن زیاد استفاده نکنید. همین قدر که کف ماهیتابه چرب شود، کافی است.

 

وقتی روغن داغ شد، یک قاشق غذاخوری از مواد کوکوی بادمجان را به آرامی در ماهیتابه قرار دهید. به کمک قاشق به آن شکل دهید.

 

هر طرف کوکو بادمجان را به مدت دو الی سه دقیقه سرخ کنید. این کار را برای تمام مواد کوکو ادامه دهید.

 

یک دستمال حوله‌ای تمیز را در بشقاب بگذارید. سپس کوکو‌های سرخ شده را روی آن قرار دهید تا روغنشان گرفته شود. کوکوی بادمجان را به همراه سبزی و سالاد سرو کنید. نوش جان.

 

نکات کلیدی تهیه کوکو بادمجان

– برای تهیه کوکو بادمجان شیرازی فقط به بادمجان، سیر، پیاز، تخم مرغ، زردچوبه، نمک و فلفل نیاز دارید. روش تهیه هر دو کوکو مشابه با هم است. میتوانید در روش کوکوی شیرازی بادمجان را کباب کنید یا به صورت آب پز با بقیه مواد کوکو مخلوط کنید.

 

– معمولا برای تزیین کوکو بادمجان استفاده از برگ سبزیجات تازه ظاهر جذابی به آن می‌دهد. اما شما میتوانید تزیین این غذا را با خلاقیت خودتان تغییر دهید.

 

– اگر به غذا‌های گیاهی که با بادمجان تهیه میشوند علاقه دارید میتوانید بادمجان کبابی و بادمجان سوخاری را هم امتحان کنید.

 

منبع: ایران کوک

12jav.net

 

پیشنهادات ما
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.