طرز تهیه لوبیا سفید پلو با گوشت؛ خوشمزهتر از همیشه
اگر تصمیم دارید لوبیا سفیدپلو درست کنید دستور پخت که در این مطلب آمده است به شما برای خوشمزهتر شدن غذایتان بسیار کمک میکند.
دوات آنلاین- لوبیا سفید پلو که برخی آن را با گوشت و بعضی هم با مرغ درست میکنند غذایی بسیار خوشمزه و در عین حال مقوی است. طرز تهیه این غذا را در ادامه بخوانید البته مدل با گوشت را.
مواد لازم برای لوبیا سفید پلو
این میزان مواد برای 3 نفر است.
سیر- 2 حبه
روغن - به میزان لازم
پیاز - 1 عدد
خرما - 8 عدد
کشمش - 3 قاشق سوپ خوری
گوشت - 200 گرم
برنج - یک ونیم پیمانه
لوبیا سفید - یک پیمانه
زردچوبه - به مقدار لازم
ادویه(پلویی) – 2 قاشق غذاخوری
نمک - به مقدار لازم
دستور پخت لوبیا سفید پلو با گوشت
۱-در یک ظرف، زردچوبه را با روغن تفت می دهیم، لوبیایی را که از قبل خیسانده ایم آبکش می کنیم و در روغن تفت میدهیم.
فیلم آشپزی: خورش لوبیا چیتی با گوشت و بادمجان به سبک ارومیهای
۲- سپس به آن آب اضافه می کنیم و اجازه میدهیم کاملا بپزد. زمان پخت لوبیا دو ساعت طول میکشد.
3- در انتهای پخت، نمک را به آن اضافه میکنیم.
۴-در یک ظرف جدا، گوشت را با سیر ، پیاز و دارچین تفت می دهیم و به آن، آب اضافه میکنیم و اجازه میدهیم کاملا پخته شود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کوفته تبریزی اصیل با همه فوت و فنها
۵- برنج را در آب می جوشانیم، لوبیا را به آن اضافه و سپس آن ها را آبکش میکنیم. دقت کنید که برنج در زمان آبکشی، باید کمی زنده تر از حالت معمول باشد.
۶- سپس پوست خرماها را می گیریم، هسته آنرا جدا و در روغن یا کره سرخ میکنیم.
۷- کشمش را به آن اضافه میکنیم و کمی تفت میدهیم.
۸-قابلمه ای راکه برای دم کردن برنج در نظر گرفته ایم با روغن چرب میکنیم.۹- ابتدا پلو را در قابلمه می ریزیم و گوشت و خرما را لا به لای برنج قرار میدهیم. ۱۰-زعفران آب کرده را به لایه آخر اضافه میکنیم و میگذاریم برنج دم بکشد. برای تزیین از کمی پیازچه خردشده استفاده کنید .
چند نکته ریز
ادویه پلویی مخلوطی از گل سرخ، هل کوبیده، ریشه جوز هندی، میخک کوبیده، دارچین و زیره سیاه است. حتما از شب قبل لوبیاها را خیس کنید یا یکبار آنرا بجوشانید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه آسان خورشت آلو اسفناج با گوشت
یکی از خواص لوبیا سفید کاهش قند خون است، علاوه بر آن موجب کاهش فشار خون هم میشود. یکی از خواص مفید لوبیا سفید پایین بودن میزان چربی و بالا بودن میزان پروتئین آن است. لوبیا سفید باعث جلوگیری از بروز ناراحتی های قلبی و عروقی می شود. همچنین خاصیت درمان کنندگی در برابر بیماری یبوست را دارد.
این لوبیای مفید برای هیچ کدام از گروههای خونی مشکل ایجاد نمیکند. لوبیا سفید دارای سدیم و پتاسیم زیادی است و با ایجاد تعادل بین این دو عنصر فشار خون و ضربان قلب را تنظیم میکند. لوبیا سفید منبع منگنز و مس هم است.
منبع: روزنامه خراسان
12jav.net