طرز تهیه کوفته تبریزی اصیل با همه فوت و فنهایی که باید بدانید
برای اینکه کوفته تبریزی شما خوشمزه تر از همیشه شود حتما توصیههای این مطلب را رعایت کنید.
دوات آنلاین -کوفته تبریزی غذایی اصیل و بسیار پرطرفدار است که میتوانید به عنوان غذای مجلسی هم سرو کنید. دستور پخت این غذا را در ادامه بخوانید:
مواد لازم برای کوفته تبریزی
گوشت چرخ کرده ۶۰۰ گرم
برنج 7 قاشق غذاخوری
لپه 5 قاشق غذاخوری
تخم مرغ 3 عدد
رب گوجه فرنگی 5 قاشق غذاخوری
پیاز متوسط 3 عدد
سبزی معطر( مرزه، ترخون، گشنیز و جعفری) 3 قاشق غذاخوری
آلو و گردو به تعداد کوفتهها
روغن، نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
دستور پخت کوفته تبریزی اصیل
1- ابتدا برنج و لپه را خیس کنید. سپس هر کدام را به صورت جداگانه نیمپز کنید. بعد از این که نیمپز شدند، با گوشت کوب آنها را کمی بکوبید. مواد را کنار بگذارید تا خنک شوند.
بیشتر بخوانید: کشک بادمجان مجلسی با این طرز تهیه خوشمزهتر میشود
2- یکی از پیازها را رنده کنید و در مقداری روغن و زردچوبه تفت دهید. سپس رب گوجه را اضافه کنید و باز هم تفت دهید و نمک و فلفل را اضافه کنید. ۴ تا ۵ لیوان آب اضافه کنید و بگذارید مواد به جوش آیند. سپس شعله را کم کنید.
بیشتر بخوانید: چگونه در خانه دیزی سنتی جاافتاده بپزیم
3- دو عدد پیاز را با رنده متوسط رنده کنید و آب اضافی آن را بگیرید. پیاز، گوشت، نمک و فلفل و ادویه را به همراه سبزیهای معطر داخل کاسه بریزید و مواد را خوب ورز دهید تا به خورد هم برود.
4- لپه و برنج را اضافه کنید و مواد را ۷ دقیقه با هم ورز دهید. درآخر تخم مرغها را هم اضافه کنید و دوباره ورز دهید. باید آنقدر مواد را ورز دهید تا مواد کاملا به خورد هم برود.
بیشتر بخوانید: دستور پخت کامل خورشت خلال کرمانشاهی
5- گلولههای بزرگ درست کنید. داخل آن را آلو، گردو و کمی زرشک بگذارید و داخل قابلمهای که سس کوفته را آماده کردید، بگذارید تا کوفتهها کاملا در سس غوطهور شود. در قابلمه را نیم باز بگذارید و حرارت شعله را ملایم کنید. بعد از نیم ساعت کوفتهها را آهسته کمی جابهجا کنید و برگردانید.
منبع: روزنامه خراسان
12jav.net